ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

La Biosthetique

La Biosthetique
BIOSTHETIQUE A/S
Industrivej 7
6230 Rødekro

Telefon: 74 69 40 00
Fax: 74 69 48 38

info@labiosthetique.dk
www.labiosthetique.com
La Biosthetique
 Firmaprofil
-------------------- La Biosthetique - The Culture of Total Beauty --------------------

Missionen
Skønhed er ikke kun den ydre form. Skønhed er alt: Det man gør, og måden man gør det på. Skønheden er en del af de produkter, man anvender, og i måden, som man behandler dem på, der anvender dem.

Ægte skønhed er summen af de ting, der vokser, når man træffer de rigtige beslutninger. Det er en filosofi. Det er en kultur. Det er vores. Hos La Biosthetique kalder vi den The Culture of Total Beauty.

Mærket
Liv og skønhed, bios og æstetik - kombinationen af naturlige virkestoffer, nyeste forskning og passionen for skønheden har helt fra begyndelsen bestemt filosofien bag mærket La Biosthetique. Den højeste kvalitet er ikke blot en mulighed, den er forudsætningen. Den er roden til The Culture Of Total Beauty.

Koncernen
Paris, verdens skønhedshovedstad - her har La Biosthetique sine rødder og sit domicil. Elegancen, passionen og sansen for mode, kunst og kultur - alt dette er forbundet med byen, der rummer æstetikkens sjæl. Og alt dette inspirerer og leder tankerne, følelserne og handlingerne hos La Biosthetique. Derfor er Paris vort hovedsæde og koncernens geografiske hjerte.

Vi forbinder dette flair med den håndværksmæssige præcision og perfektion, som kendetegner det verdenskendte label Made in Germany: Vores forsknings- og produktionsafdeling befinder sig i Pforzheim, som ligger i nærheden af Schwarzwald.

Familien
Verdenskendt brand og familiefirma: Siden grundlæggelsen drives La Biosthetique af indehaverne. Siegfried Weiser overtog firmaet fra grundlæggeren Marcel Contier. I dag leder han det sammen med sønnerne Jean-Marc og Felix - og med den faste overbevisning, at værdier og standpunkter er lige så vigtige for La Biosthetique som selve produkterne: Skånsom omgang med ressourcerne, ansvarlighed over for kunder, medarbejdere og partnere samt langsigtet planlægning, der altid har mennesket i centrum. Også dette er skønhed. Det er La Biosthetique.

La Biosthetique hårpleje
Effektiv hårpleje orienterer sig individuelt efter hovedbundens tilstand såvel som håret udviklingsfase. Den styrker og understøtter dens naturlig livscyklus, udligner mangler i hårrøddernes forsyning optimalt og sørger for et fyldigt, sundt glansfuldt hår.

Alle La Biosthetiques produkter er baseret på et meget omhyggeligt, fint afstemt udvalg af råvarer af højeste kvalitet, er under meget streng dermatologisk kontrol og testes for deres virkning på tyske universitetsklinikker.

La Biosthetique tilbyder et hvert hår- og hovedbundssituation en målrettet plejemetode med produkter, der virker i synergi og nøje er afstemt efter hinanden.

 Mærker
La Biosthetique
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds