ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

La Biosthetique

La Biosthetique
BIOSTHETIQUE A/S
Industrivej 7
6230 Rødekro

Telefon: 74 69 40 00
Fax: 74 69 48 38

info@labiosthetique.dk
www.labiosthetique.com
La Biosthetique
 Firmaprofil
-------------------- La Biosthetique - The Culture of Total Beauty --------------------

Missionen
Skønhed er ikke kun den ydre form. Skønhed er alt: Det man gør, og måden man gør det på. Skønheden er en del af de produkter, man anvender, og i måden, som man behandler dem på, der anvender dem.

Ægte skønhed er summen af de ting, der vokser, når man træffer de rigtige beslutninger. Det er en filosofi. Det er en kultur. Det er vores. Hos La Biosthetique kalder vi den The Culture of Total Beauty.

Mærket
Liv og skønhed, bios og æstetik - kombinationen af naturlige virkestoffer, nyeste forskning og passionen for skønheden har helt fra begyndelsen bestemt filosofien bag mærket La Biosthetique. Den højeste kvalitet er ikke blot en mulighed, den er forudsætningen. Den er roden til The Culture Of Total Beauty.

Koncernen
Paris, verdens skønhedshovedstad - her har La Biosthetique sine rødder og sit domicil. Elegancen, passionen og sansen for mode, kunst og kultur - alt dette er forbundet med byen, der rummer æstetikkens sjæl. Og alt dette inspirerer og leder tankerne, følelserne og handlingerne hos La Biosthetique. Derfor er Paris vort hovedsæde og koncernens geografiske hjerte.

Vi forbinder dette flair med den håndværksmæssige præcision og perfektion, som kendetegner det verdenskendte label Made in Germany: Vores forsknings- og produktionsafdeling befinder sig i Pforzheim, som ligger i nærheden af Schwarzwald.

Familien
Verdenskendt brand og familiefirma: Siden grundlæggelsen drives La Biosthetique af indehaverne. Siegfried Weiser overtog firmaet fra grundlæggeren Marcel Contier. I dag leder han det sammen med sønnerne Jean-Marc og Felix - og med den faste overbevisning, at værdier og standpunkter er lige så vigtige for La Biosthetique som selve produkterne: Skånsom omgang med ressourcerne, ansvarlighed over for kunder, medarbejdere og partnere samt langsigtet planlægning, der altid har mennesket i centrum. Også dette er skønhed. Det er La Biosthetique.

La Biosthetique hudpleje
Miljøindflydelser, hverdags hektik, kroppens og sjælens velbefindende – alt dette har indflydelse på hudens funktioner og tilstand. For at bevarer huden optimalt eller igen at bringe den i ligevægt, har La Biosthetique-Coiffeur den metodiske pleje til netop din hud situation.

Fem hudplejeprincipper fra La Biosthétique
Forstyrrelser af hudbilledet skyldes ofte bakterier, hormonelle problemer, stress eller forkert pleje. Derfor baserer alle La Biosthétique’s hudplejemetoder sig på fem individuelle plejeprincipper:

- Rensning i henhold til hudtype
- Stofskiftenormaliserende aromaterapi
- Tonificering
- Fedtbalanceudlignende basispleje
- Individuel specialpleje og intensiv regulerende fugtighedspleje


Afhængig af hudens behov anvendes produkterne fra en metode eller kombineres med plejeprodukterne fra andre af La Biosthétique’s metoder.

Resultatet: En enestående pleje oplevelse gennem et omfattende skønhedsplejekoncept som er særlig hudvenlig.

Alle produkterne er baseret på et meget omhyggeligt, fint afstemt udvalg af råvarer af højeste kvalitet, er under meget streng dermatologisk kontrol og testes for deres virkning på tyske universitetsklinikker.

 Mærker
La Biosthetique
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds