ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Matrix

Matrix
Matrix
Cypresvej 25
7400 Herning

Telefon: 97 22 33 44

www.matrix.com
Matrix
 Firmaprofil
Matrix

Matrix er et selskab i USA, som er førende indenfor professionel hårpleje. Matrix er en del af L'Oreal USAs Professional Products Division.

Matrix blev grundlagt i 1980 af det amerikanske ægtepar Arnie og Sydell Miller. Før grundlæggelsen af Matrix, var Arnie Miller frisør i over 20 år. Arnie Miller besluttede, at forsøge sig med en anden form for virksomhed i 1971, da han udviklede individuelt påførte øjenvipper.

Han dannede firmaet Ardell, der skulle markedsføre produktet til detailhandlere og skønhedssaloner. Ardell skabte og solgte senere i forløbet et hårfarve produkt.

I slutningen af 1970'erne, så Arnie Miller, at detailmarkedet var faldende. Han besluttede at sælge Ardell i 1980, for at koncentrere sig om at opbygge Matrix, som kun ville markedsføre sine produkter til professionelle saloner.

"Jeg følte, at for at få succes, havde jeg brug for at fokusere mere. Jeg valgte den professionelle del, fordi jeg kendte branchen, og jeg kunne lide den bedre", sagde han.

Ægteparret Millers ønskede at give frisører et omfattende sortiment af produkter, der ville hjælpe dem med at vækste deres virksomheder og give mulighed for, at få fuldt udbytte af deres talent og kreativitet. I dag er Millers originale ideér stadig grundelementet i Matrix.

Matrix tilbyder en bred vifte af professionelle hårpleje-, hårfarve- og hårstyling produkter, herunder: Biolage, Oil Wonders, Total Results, ColorInsider , SoColor, Color Sync, Gloss Sync, Logics, LightMaster, V-Light, Vavoom, ColorGraphics, Opti.Collection, Opti.Effects, Opti.Smooth og Style Wave.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds