ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Nilens Jord

Nilens Jord
Kosmolet A/S
Hvedemarken 12
3520 Farum

Telefon: 44 95 80 00
Fax: 44 95 00 08

info@nilensjord.dk
www.nilensjord.dk
Nilens Jord
 Firmaprofil
Nilens Jord Hudpleje

Nilens jord er meget mere end den legendariske lerkrukke og makeup! Du kan nu også få lækre og effktive hudplejeprodukter fra Nilens Jord.

Vores hudplejeserie omfatter hverken parfume, æteriske olier, parabener eller nano. Hudplejeserien fra Nilens Jord omfatter blandt andet:

Ansigtscreme Anti Age
En effektiv ansigtscreme til dagligt brug, der forebygger hudens ældning ved at holde på fugten og fugte i dybden. Face Cream Anti-Age forbedrer hudens struktur, øger elasticiteten samt reducerer fine linjer. De aktive ingredienser er rødalgen Stemlastin (Cyanidium Caldarium Extract) samt antioxidanter. Indeholder peptiderne Palmitoyl Tripeptide-1 og Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Vi anbefaler at du først anvender Serum Multi Actives og herefter Ansigtscreme Anti-Age på ren hud morgen og aften.

Øjencreme Vitamin E
Ekstremt plejende og fugtbevarende øjencreme til dagligt brug. En eksklusiv øjencreme med hyaluronsyre, plejende E vitamin og naturlige olier som arganolie, canolaolie og mandelolie. Disse olier er kendte for et højt indhold af E vitamin og essentielle virkestoffer som styrker og plejer de sarte øjenomgivelser.

Serum Multi Actives
Eksklusivt serum med multi aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler, som effektivt optimerer effekten af den daglige ansigtscreme og bevarer en sund og balanceret tilstand i huden. Eksklusiv formel med naturlig hyaluronsyre, som binder fugten til hudens celler og har en effektiv fugtighedsbevarende effekt. Serum Multi Actives påføres huden før fugtighedscreme og øjencreme.

Ansigtsolie Olie
Et uovertruffet miks af rene og naturlige olier til optimal pleje af huden. Kun de fineste naturlige olier er brugt til denne fantastiske ansigtsolie som fugter, plejer og styrker hudens naturlige elasticitet. Olien kan med fordel bruges om aftenen, så huden får et ekstra plejende hvil i løbet af natten.

Håndcreme
En unik, nærende og blødgørende håndcreme med det hudplejende Panthenol. Indeholder Creatine som forbedrer hudens elasticitet og styrker bindevævet. Cremen absorberes hurtigt, fedter ikke og efterlader dine hænder silkebløde og gennemfugtede. Håndcremen er velegnet til håndtasken. Giver det bedste grundlag for et godt førstehåndsindtryk.
 Mærker
Nilens Jord
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds