ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Rahua Amazon Beauty

Rahua Amazon Beauty
Plan Organic ApS
Ellehaven 9
5900 Rudkøbing

Telefon: 55 72 11 00

contact@planorganic.dk
www.planorganic.dk
Rahua Amazon Beauty
 Firmaprofil
Rahua's eksklusive serie af hår- og kropspleje produkter er fremstillet af ingredienser der vokser dybt inde regnskoven i Amazonas. Etisk, bæredygtigt og 100% naturligt. Der benyttes blandt andet Sacha Inchi olie, Buriti olie, Quinoa, Palo Santo (“Helligt Træ”), samt Rahua’s vigtigste ingrediens Ungurahua olie.

Disse sjældne og meget kraftfulde ingredienser har vist sig at skabe langt bedre resultater end nogen form for kemisk sammensætning har kunnet. Alt hvad vi kommer på huden, vores største organ, ender med tiden inde i kroppen, og kemiske produkter kan faktisk forstærke skader forårsaget af sol eller forurening.

De blødgørende og rensende ingredienser Rahua anvender i produkterne er 100% naturlige og plantebaserede. De er med til at styrke og beskytte hudens lag og bevirker at huden er blød, sund og strålende.

Idag er rahua olie den vigtigste ingrediens i Amazon Beauty’s serie af hår- og hudpleje produkter og er sprængfyldt med omega-9, der er med til at give olien sin fantastiske egenskaber. Kombineret med andre potente økologiske ingredienser og en produktion i henhold til USDAs strenge krav til fødevareproduktion, får du en uovertruffen økologisk oplevelse til dit hår og din hud.

Ingredienserne til Rahua's produkter blev for mere end 20 år siden introduceret for Rahua Amazon Beauty's grundlæggere Fabian Lliguin og Anna Ayers, af kvinder fra Quechua-Shuar stammen i Amazonas regnskov. Kvinderne høster og forarbejder Ungurahua nødder for at producere olien efter en process der er videregivet gennem generationer. Lliguin og Ayers, der var meget imponerede over oliens egenskaber, fik hjælp af ledende forskere og kemikere i USA, der har indgående kendskab til biologiske og naturlige ingredienser og deres egenskaber, for at kunne udføre de nødvendige tests. De ønskede at vide hvorfor disse ingredienser var så effektive.

Efter flere års forskning og videre-udvikling er Rahua stolt over at kunne levere en serie af produkter der er udviklet af naturen og godkendt af videnskaben.
 Mærker
Rahua Amazon Beauty
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds