ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Redken

Redken
Redken
Stationsparken 37
2600 Glostrup

Telefon: 43 24 64 20

www.redken.dk
Redken
 Firmaprofil
Science - Fashion - Inspiration

Redken balancerer sin solide teknologiske fortid med inspiration fra industriens bedste educators og en "street" fornemmelse af mode, som holder Redken på forkant af udviklingen.

Redken Laboratories blev grundlagt i 1960, og blev opbygget efter inspiration fra en dynamisk amerikansk skuespiller med entreprenørånd ved navn Paula Kent. Gentagne kemiske behandlinger og nye frisurer var almindeligt for datidens ambitiøse skuespillere, men Paula var overfølsom over for mange af de produkter, som blev brugt af frisører og make-up artister. Hun var hele tiden frustreret, fordi ingen kunne forklare hende, hvorfor produkterne irriterede huden. Nød lærer nøgen kvinde at spinde, og det gik op for Paula, at hun ved at samarbejde med professionelle frisører kunne hjælpe millioner af mennesker, der ligesom hende havde brug for gode produkter, som samtidig var skånsomme.

Paula Kent og hendes frisør, Jheri Redding (deraf navnet Redken), begyndte med tre produkter og et intensivt oplæringsprogram for frisører om de kemiske egenskaber til hud og hår. Produkterne blev udviklet med udgangspunkt i tre principper:

- Proteinteknologi (eftersom håret hovedsageligt består af protein)
- En sur pH på 4,5-5,5 som er tilpasset håret og hudens naturlige pH-værdi
- Produkter som kun anbefales af certificerede kosmetologer i professionelle saloner

I 1965 var Paula blevet eneejer af Redken Laboratories med base i Californien. I 1970-80’erne var selskabet markedsleder inden for produktteknologi i både USA og i udlandet. I 1993 blev Redken købt af L’Oréal, og hovedkontoret ligger nu på 5th Avenue i New York. Redken er i dag den globale leder inden for professionelle hårplejeprodukter. Selskabets styrke og energi udspringer fra dygtige medarbejdere, solide partnerskaber med de bedste frisørsaloner og en fremragende afdeling for forskning og udvikling. Redken produkterne kan købes hos professionelle frisør- og skønhedssaloner i mere end 50 lande.

Redken fortsætter med at satse på videreudvikling af videnskabeligt suveræne produkter til det globale frisørmarked, og idet vi er godt på vej ind i det nye årtusinde, vil vores forståelse af moden, street trends og moderne hårs behov blot forstærke vores videnskabelige styrke.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds