ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Spies

Spies
Spies
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S

Telefon: 70 10 42 00

info@spies.dk
www.spies.dk
Spies
 Firmaprofil
I 2006 fejrede vi Simon Spies, der var den første til at vise os danskere glæden ved charterferien. Spies er nærmest gået hen og blevet et stykke danmarkshistorie og har for evigt ændret danskernes rejsevaner.

En tilfældighed gjorde Simon til rejseleder. Han var strandet på Mallorca og løbet tør for penge, men skaffede sig måltider ved at lokke gæster ind på en dansk restaurant. Under opholdet forstod han, at der var store muligheder i at udnytte hotellernes ubenyttede vinterpladser, og den 11.11.1956 var den første annonce i Berlingske Tidende - starten på et rejseeventyr var begyndt. I fætterens og dennes kones lejlighed på Gl. Kongevej drev Simon sin forretning. Hun solgte rejserne, og Simon fungerede som rejseleder.

Simon var en mand af folket - en levende reklame for sit rejsebureau. Han forstod at udnytte mediernes tørst for sensationer, og hver gang Simon lavede skandale kunne det mærkes positivt på billetsalget. Han klædte sig i Leopard- og Zobelpels, omgav sig med purunge piger (de såkaldte "morgenbolledamer"), havde en bil til hver dag i ugen, betalte plads til sin stok i det kongelige teater, kom med udtalelser om sit sexliv, og det var intet under, at han kaldte sit rejsebureau for "Cirkus Spies".

Simon Spies var det danske svar på "The American Dream". Spies var drømmen, der blev til virkelighed - drømmen om den lille, fattige dreng, der helt ved egen hjælp og snilde vinder prinsessen og det halve kongerige.

 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds