ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

Starka

Starka
Starka
Tegelbruksvägen 12, Box 520
SE-291 25, Kristianstad

Telefon: +46 44-20 25 00
Fax: +46 44-20 26 20

www.starka.dk
Starka
 Firmaprofil
Starka er et selvstændigt privatejet foretagende, som fremstiller og sælger præfabrikerede betonprodukter. Vi har specialistkompetence og moderne ressourcer til udvikling og fremstilling af produkter som stenbelægninger, betonelementer, VA-systemer og fabriksbeton. Vi kender beton og har arbejdet i branchen i 80 år.

Beton er et materiale med mange facetter og en række positive egenskaber. Med sine naturlige bestanddele, grus, sten, cement og vand, er det et materiale, der i den rette blanding opfylder selv meget højt stillede krav. På én gang enkelt og avanceret, formbart og stærkt og desuden et naturmateriale. Beton blev allerede brugt i stor udstrækning i antikken. Mange af de bygningsværker, som blev opført dengang – templer, paladser, badeanlæg, teatre og vandledninger – står der stadig i dag. Vores produktionsmetoder er dog blevet udviklet siden. Den lange levetid og mulighederne for genindvinding og genbrug gør betonen til et yderst miljøvenligt materiale. Med vores kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed stræber vi efter at tilbyde det bedste alternativ på markedet.

Virksomhedsgrene
- Stenbelægninger
Fliser og natursten til forskellige formål. Fra æstetisk krævende byrumsmiljøer og haver til tungt belastede industriflader.

- VA-systemer
Komplet sortiment af VA-produkter til ledninger med naturligt fald i beton samt specialprodukter som f.eks. filter- og afløbsanlæg.

- Byggeelementer
Præfabrikerede betonelementer til skelet og facade i f.eks. kontorhuse, industrihaller og boligejendomme.

- Fabriksbeton
Færdigblandet beton til støbning på byggepladser i forskellige kvaliteter, f.eks. almindelig K25, skumbeton og flydebeton.

Sektorerne Stenbelægninger og Byggeelementer har egenudviklede produkter, som sælges over hele Sverige.

Sektoren VA-system er et samarbejde med Alfa Rör, der er en sammenslutning af betonrørsproducenter over hele Sverige og Finland, hvor Starkas område er Skåne, Blekinge, Halland og Småland.

Fabriksbeton er en ”friskvare”, hvilket betyder, at vi kun kan sælge produktet i vores nærområde.

Støttemure fra Ängelholms Betong
Starka erhvervede Ängelholms Betong AB i oktober 2006, og virksomheden drives stadig som et selvstændigt selskab trods sin koncerntilknytning. Vores mål er at sikre kontinuitet i kontakten med vores kunder. Høj servicegrad, god kvalitet og leveringssikkerhed er historiske adelsmærker for Ängelholms Betong AB, og sådan vil det også være i fremtiden (angelholmsbetong.se)

Sveriges Arkitekters Sienapris
Sveriges fornemste udmærkelse til udemiljøer

I samarbejde med Sveriges Arkitekter tog Starka allerede i 1987 initiativ til den nu prestigefyldte Siena-pris. Prisen belønner svenske udemiljøer for såvel arkitektur som håndværksudførelse.

Vi er stadig den stolte sponsor for denne udmærkelse.

Prisen er en af de måder, hvorpå vi som førende producent kan tage vores del af ansvaret for det gode udemiljø. Den vedholdende stræben efter form og funktion i skøn forening driver ikke alene den fortsatte udvikling af Siena-systemet. Denne stræben er en bærende del af Starkas mission som virksomhed.

Liste over forhandlere i Danmark finder du HER.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds