ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Weleda

Weleda
Weleda
Ludvigsbergsgatan 20
118 23 Stockholm

Telefon: +46 (0)8 551 518 00

info@weleda.dk
www.weleda.dk
Weleda
 Firmaprofil
Weleda
Naturprodukter til sundhed og vitalitet tilpasset efter den enkeltes behov – dette er filosofien bag Weledas holistiske hudpleje. Siden virksomhedens start for over 90 år siden har Weleda med sine produkter arbejdet på at styrke balancen mellem krop, sjæl og ånd. Med andre ord, vi ønsker, at du har det godt – fysisk, mentalt og åndeligt.

Styrk huden indefra, ikke kun uden på
Vores hud er ikke blot vores største sanseorgan – den er også siden, hvorpå vores livshistorie står skrevet. Igennem huden fornemmer og mærker vi verden udenfor, og vi viser vores skønhed med den måde, hvorpå vores hud ser ud. Det ydre afspejler hvert individs alder, livsenergi, følelsesmæssige balance og psykiske sundhed. Intens stimulering, stress, nervøsitet eller hormonelle svingninger resulterer i, at vores hud bliver følsom, fordi hele organismen mister sin balance.

Vores forståelse af den harmoniske forbindelse mellem menneske og natur gør Weledas plejeprodukter helt unikke. Når du bruger et Weleda-produkt, kan du selv se, dufte og føle det. Vores naturlige ingredienser hjælper målrettet din krops egne naturlige processer, så den indre balance bliver stærkere. De øger din krops evne til at nære, helbrede og hjælpe sig selv. Ved selektivt at fremme selvhelbredelse og regeneration bliver forsvarsmekanismerne styrket, og den forstyrrede ligevægt kommer i balance. Altså vi fremmer hudens vitalitet, frem for blot at erstatte det, den mangler.

Respekter, plej og forstå
Vi laver vores naturprodukter med allerstørste omhu og lidenskab. Det begynder med den antroposofiske og videnskabelige viden, som hjælper os med at udvælge nøgleplanten i hver serie, fortsætter med udvælgelsen af råmaterialer, der omhyggeligt dyrkes efter biodynamiske principper, og fortsætter til den omhyggelige tilberedelse af opskrifter og formuleringer. Alt, hvad vi gør, styres af princippet om samspil med, omsorg, forståelse og respekt for naturen. Vores fremstillingsprocesser er nænsomme og bæredygtige og evalueres konstant for at kunne forbedres.
 Galleri
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds