ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Romild - Dansk design i luksusklassen

Romild - eksklusive håndlavede smykker.

Romild er et dansk smykkefirma, der blev grundlagt af designRomild designeren Janne Romild og Anne Kornerup i efteråret 2008. Janne Romild har siden 2004 designet enestående og tidløse smykker. Hvert smykke fra designerens værksted har sit eget eksklusive design og er et lille kunstværk i sig selv. Romild anvender kun de fineste materialer i udformningen af de håndlavede smykker. Smykkerne er i udsøgt kvalitet, og der er draget den største omhu for selv den mindste detalje.
Janne Romild går altid efter det bedste materiale og de mest ekstraordinære stene, for at smykkerne kan få det helt rigtige udtryk. Derfor bruger designeren udelukkende ægte materialer. Hver ædelsten, juvel og diamant udvælges personligt. Udover messer i ind og udland finder Janne Romild mange af materialerne på sine rejser til Østen. Designerens grundlæggende inspirationskilder udspringer fra hendes kærlighed til samspillet mellem guldet og stenene, halvædelstene i alle farver og former samt en særlig svaghed for Tahiti perler og diamanter.

Eventyrligt design til den stilsikre kvinde
Romilds design kombinerer et feminint og glamourøst look i guld og diamanter med et mere råt og maskulint look med læder og rhodineret sølv. De smukke smykker prydes af spændende detaljer som bier, stiliserede blomster og grene. Janne Romild er ikke til lige linier og alt for stringente former. Hvert enkelt smykke favner lige fra det fine og enkle til det vilde og overdådige.
More is more for Romild.
Det eksklusive smykkedesign kan med lethed bæres med andet end den fornemme festkjole. Det er op til den enkelte kvinde at skabe sit eget personlige udtryk for hvert enkelt smykke. Romild er smykker til kvinden, som ikke er bange for at blive set. Det er smykker, der rummer eventyr og magi og taler til kvindens indre prinsesse. Romild er smykker til kvinden, som elsker at lade fantasien blomstre.

Lagt på 3. februar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Jamie Oliver - Grønt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds