ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Seiko Women SS 09

Seiko Velatura
Seiko Sportura
Seiko Premier Women

Som en af de førende spillere på den internationale urscene sender Seiko også dette forår en stærk og innovativ damekollektion på markedet. Kvalitetshåndværk, præcision og designdetaljer er som altid i fokus, og resultatet er en opsigtsvækkende række af nye produktlanceringer med udpræget feminin og luksuriøs appel.

Som urmærke betragtet er Seiko kendt verden over for sin kompromisløse stil og indiskutable kvalitet. Sæson efter sæson føjer urgiganten stadig flere eksklusive modeller til kollektionen; dette forår med ekstra fokus på damesiden.

Velatura – Luksuriøs urmode med inspiration fra det våde element
Velatura er Seikos sejlsportsinspirerede kollektion kendt for sit distinkte design og ekstremt høje funktionalitet. På damesiden forenes det funktionelle således med det feminine i sæsonens absolutte center piece; en 12- timers sportschronograph med 42 diamanter på kransen. Med sin skarpe designprofil og kølige ståludformning udstråler uret på en gang råstyrke og handlekraft, som dog blødes op af den feminine perlemorsskive og eksklusive besætning af 11 funklende diamanter. Seikos nye sportschronograph er dermed lige velegnet til performance som til aftenkjolen og fås i to versioner: i mix med hvid perlemorsskive samt stål med rosa perlemorsskive. Vejledende udsalgspris hhv. 6.995,- / 6.495,-

Sportura – Sporty med stil
Sportura kollektionen er den eneste urkollektion i verden, som udelukkende består af chronographer dedikeret til sportsgrenen motorsport. I 2008 er kollektionen af damechronographer udvidet med flere modeller, hvis kendetegn fortsat er den sporty elegance, der er indbegrebet af Sportura urene. Elegancen stammer ikke mindst fra urenes designtema: diamanten, som Seiko her gennemfører til perfektion. Således markerer 11 diamanter timerne på skiven, ligesom diamantens formsprog går igen på de facetslebne knapper og læderremmens syninger. Sportura urets stopur måler op til 12 timer i 1/20 sekund intervaller samt mellemtid, og demonstrere dermed, hvordan Seiko som ingen anden formår at fusionere skønhed og funktionalitet.

Premier Collection – Klassisk stil med moderne udtryk
Premier er Seikos førende kollektion inden for ”dress watches” med en verdensomspændende succeshistorie i bagagen. Seriens store popularitet skyldes den unikke sammenstilling af klassisk og moderne, hvor tidens mest avancerede teknologi inkorporeres i et design, skabt over proportionerne og principperne bag klassisk arkitektur. Hvert ur i Premier serien har med andre ord et moderne udtryk med klassisk inspiration; ikke mindst forårets nye damemodel, hvis elegant buede safirglas understreger den arkitektoniske tilknytning. Premier uret er desuden udstyret med eksklusive designfeatures som romertal, stållænke og perlemorsskive samt ikke mindst diamantbesat krans til at fuldende det sofistikerede, tidløse look.

Lagt på 8. april 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Alle mennesker har en fortid
Skånsom barbering
Izipizi Briller
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds