ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Sequoia Paris forår/sommer 2009

Sequoia Boheme FG 160-81

Glamour, glæde og kreativitet er de tre nøgleord, der sætter stemningen for Sequoias sommerkollektion. Med en farvepalet, der indeholder skønne sommertoner som klar grøn, dyb blå og den allestedsnærværende lilla, er inspirationen fremadrettet, og kreativiteten har fået frit slag.
Som altid hos Sequoia er der en konstant søgen efter nye behandlinger af læder; det være sig børstet, patineret, distressed og vatteret - alle indgår de i denne SS09 kollektion.

Sequoia kom til verden i 1987 efter et tilfældigt møde mellem Daniel Sisso og den, daværende, unge up-n-coming designer, Pierre Hardy. 20 år efter lever samarbejdet videre i bedste velgående, trods Hardys involvering i andre mærker som f.eks. Hermès og Balenciaga.

Basiskonceptet og grundværdien for Sequoia er at alle kvinder burde have råd til elegante og luksuriøse assessories. For at kunne opfylde denne målsætning fås alle Sequoias taskelinjer i en række materialer, der strækker sig fra voksbehandlet kanvas, over nylon til den fineste italienske læder.
Navnet, Sequoia, stammer fra verdens største træ, Sequoia-træet, der har hjemme i Australien. Træet er kendt for dets robusthed, hvilket er i fuld harmoni med Sequoias nøgleværdier: Kraft, bestandighed, stabilitet og tidløshed. Sequoia har, med dets stærke identitet og trademark – ringen, skabt et enestående produkt, der taler til den modebevidste kvinde, som ikke lader sig diktere af modens skiftende sæsoner og tendenser.

Sequoia omfatter godt 20 taskelinjer, der konstant opdateres i farver og materialer. Linjer som f.eks. ‘Handle’ og ‘Bohême’ er blevet kundefarvoritter og er uundgåelige styles hver sæson.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 3311 4433

Lagt på 12. april 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Mandelsplitter
Vaniljekranse
Lækker tomatsuppe
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds