ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Spinning Jewelry forår/sommer 2009

Blossom yellow til kr. 199,-

Spinning Jewelry lancerer til foråret en smykkekollektion, der er fyldt med naturlige former, humor og farver. Kollektionens temaer Happy Days og Nature Nouveau udforsker et univers, der er fyldt med glæde. Smykkerne i Happy Days udtrykker behovet for glæde og lethed i en tid, der kan se lidt for mørk ud. Nature Nouveau er inspireret af den legende Art Nouveau stil fra forrige århundredeskifte. Art Nouveau stilen er stærkt tilbage i en tid, der længesefter leg, naturlighed og glade farver. Spinning Jewelry lancerer desuden to smukke nye ringe fra Diamond kollektionen, dergiver alle mulighed for at have en diamantring.

Happy Days
Smykkerne i Happy Days temaet er fuldt af sjove idéer og kan sættes sammen på alle mulige underfundige og flotte måder.Det enkle grafiske udtryk med forenklede geometriske former giver smykkerne et let og positivt look. Smykkernes farvepaletskaber glæde og optimisme med friske sommerfarver som mælkebøtte gul, lyseblå, lilla, turkis og orange.

Nature Nouveau
Art Nouveau stilen er inspirationskilden bag Nature Nouveau. Det ses i det drømmende univers, der er hentet i naturensmønstre og materialer, de svungne linier, stiliserede blomster og plantemotiver, som går igen i de fine og feminine smykker. Smykkernes farvepalet er hentet i 70’erne, hvor Art Nouveau stilen også var den helt store inspirationskilde. Smykkerne er iglade farver som lavendel, lysegul, orange, kirsebær, pink, lysegrøn og mere klassiske farver som marineblå, sort, rødbrun, off white og oliven. Nature Nouveau temaet har et varmt og romantisk sommerlook, og smykkerne kan mikses i alle mulige farvekombinationer.

Du kan ringe på 86 91 16 15 for nærmeste forhandler.

Lagt på 18. februar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Kalorier – ven eller fjende?
Sæt fokus på din søvn
Husk komplimenterne
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds