ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Masai forår og sommer 2009

Masai forår og sommer 2009

Solens stråler tvinger de vilde blomster op af grøftekanten, og snart aner man også silhuetten af den knejsende løvetand, der breder sig i vejkanten. I haverne springer poetiske æbleblomster ud og får følgeskab af de smukkeste syrener. Foråret er kommet, og blomsterne har bredt sig til Masais forårs- og sommerkollektion, hvor det pibler frem med de skønneste blomsterprints nogensinde.

Med sikker hånd har designerne bag Masai tegnet en ualmindeligt stilsikker kollektion. Der er leget med taljering, skarpe linier og asymmetri på de feminine tunikaer og kjoler for at give hvert eneste stykke sit unikke udtryk. Kombiner en tunika eller slå-om-kjole med et par af sæsonens uundværlige trekvartlange bukser med eller uden pose effekt - og afslut looket med en kort jakke eller cardigan. Det er legen med længder, faconer og kontraster, der er essentielt i sæsonens silhuet.

En bred vifte af både vilde, hjemlige og eksotiske blomsterprints vokser frem og fortæller deres egen poetiske historie på forårets og sommerens kollektion. En blandet buket af vilde grøftekantsblomster, løvetand, asters, krokus, syrener, små skovbundsblomster og æbleblomster får følgeskab af fremmede himmelstrøg, når de mødes med orientalsk inspirerede tapetmønstre og sæsonens vigtige etniske Afrika-print. Nænsomt udvalgte psykedeliske 70’er-mønstre, et smukt armyprint samt 80’er-inspirerede prikker såvel som striber i alle bredder skaber en vigtig kontrast til blomsterne og fremhæver endnu en gang Masais fantastiske fornemmelse for print.

Farverne spænder bredt, men har alle en douchet fornemmelse over sig, som lå der en frisk morgen-dug henover dem. Friske blomsterfarver som pink, lilac og lupin får roligt modspil af moon, natural og latte. Græs, stængler og dyreliv har inspireret til lizard, chive og army, mens deep sea, denim og sort giver de viltre farver og mønstre en rolig bund.

De poetiske motiver får følgeskab af få, men udvalgte detaljer, der giver kollektionen et smukt og bemærkelsesværdigt look. En sød detalje finder man på det stribede sejlerinspirerede sæt, hvor små bitte drillesyge pon-pon’er danner en lille vippende bort på bukser og bluse. Små udvendige lommer, indsnøring strategisk velvalgte steder samt flæseborter, lidt læg og puf-effekt på udvalgte ærmer giver looket et fint feminint udtryk.

Sæsonens både poetiske og sommerlige look fremhæves af kollektionens materialer, hvor blandt andre delikate chiffoner, blank satin og en lækker jersey vidner om lethed, blødhed og diskret luksus. Skønne materialemiks af blandt andet bomuld og viskose samt bomuld og hør giver designet lethed og sprødhed sammen med en luksuriøs silke- og hørblanding.

Masai giver forårsfornemmelserne poetiske penselstrøg med en kollektion, der udfordrer sanserne og silhuetterne i et feminint og stilsikkert design.

Lagt på 3. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 TURNOVER
 Part Two
 Soaked in Luxury
 Noa Noa ApS
 ICHI
 Canada Goose
 Andre artikler under Tøj & Accessories
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Pureleaf
Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen...
Læs mere
Tommy Hilfiger Icons
Kollektionen er inspireret af Tommy Hilifgers maritime historie og velkendte klassikere...
Læs mere
Farverige Odd Molly
Odd Molly er farverigt, feminint og mønstret...
Læs mere
Barbro Sko
Savner du elegante sko, som samtidig er så behagelige, at du nyder at have dem på hele dagen?
Læs mere
East Copenhagen Jewellery
Med mere end 12 års erfaring har East Copenhagen Jewellery-stifter Phuong Rohwer skabt et unikt smykkeunivers...
Læs mere
 ZoomRooms
 b.young
 becksöndergaard copenhagen
 BY GROTH
 By Malene Birger
 Canada Goose
 Designers Remix
 Fransa
 Frk. Lisberg
 Gestuz
 ICHI
 InWear
 Jackpot
 MICHA
 Noa Noa ApS
 Part Two
 Peak Performance
 Saint Tropez
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 Triumph
 TURNOVER
 VILA
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds