ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Freya badetøj sommer 2009


Sommersild i sigte! Både Freya og strandens friske fyre har et godt øje for bikinimoden - alle har de travlt med at kigge i bakspejlet for at få det hele med. Freya har i hvert fald fanget de frækkeste tendenser fra 50’erne i en ajourført og attraktiv badetøjskollektion. Sæt cabrioleten på cruise control og tjek lige bademoden.

Freya er frigjort og feminint badetøj med blikfang. Sommerens kollektion sprudler af både søde og sexede modeller til piger, der selvbevidst promenerer langs poolen eller vandkanten - en catwalk, der får de normalt storbrølende strandløver til at miave. Linien tilgodeser piger med stor barm, men udmærker sig i øvrigt ved en rig variation i størrelser, der sikrer en perfekt pasform uanset fortrin og figur.

Freya udviser en forrygende flair for at sammensætte en serie badetøj, der både er raffineret og elegant designet. 50’ernes feminine formsprog er, i et moderne tilsnit, fortsat tillokkende attraktiv og sexet i balanceret intimitet. Bøjler og indlæg sikrer Julie en beundringsværdig balkon, så Romeo må gå i knæ. Bikini-underdelene tilgodeser type og temperament med en vifte af varierende snit; tanga som bindes eller forbindes med smalle og brede bånd i siden, samt hipsters i høj og lav udgave. En tur i beach-baren kræver en top og tilhørende nederdel - og det har Freya naturligvis også.

Detaljerne står i kø for at understrege, fremhæve og sende smukke sommersignaler til strandens beundrende blikke. Blomster, bindebånd og bælter bevæger bademoden fra indifferent til innovativ og indbydende. Udvalgte under- og overdele er dekoreret med perle- og stjernecharms, der er placeret strategisk og smagfuldt. Små og store sløjfer, samt knapper i maxi-størrelse og grafiske prints fuldender indtrykket af en gennemført kollektion uden tilfældige indslag.

Farvepaletten er plukket i paradis. Her kombineres koral- og mintfarver på sort bund med en chik creme i kælende kontrast, eller også mikses orange, rød og sort på et gråt leje, hvor desserten er dekoreret med kirsebærrøde detaljer. Lækkersulten pirres også ved enkeltdele i dyb bitter chokolade på fluorescerende fersken. Kollektionen indeholder et hav af pasteller, som pink, blå, gul og grøn – det er badetøj i en blomsterbuket fra Bountyland.

Freya flirter med ferietidens foretrukne garderobe i farverige og frække linier, der klart vil fordreje hovedet på fyrene. Pigerne er bevidste om, at de er både velklædt og velset på stranden – og det er vel ikke det værste, der kan ske, når man søger en plads i solen.

Lagt på 19. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Canada Goose
 InWear
 Tiger of Sweden
 Triumph
 b.young
 Sandwich
 Andre artikler under Tøj & Accessories
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Pureleaf
Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen...
Læs mere
Tommy Hilfiger Icons
Kollektionen er inspireret af Tommy Hilifgers maritime historie og velkendte klassikere...
Læs mere
Farverige Odd Molly
Odd Molly er farverigt, feminint og mønstret...
Læs mere
Barbro Sko
Savner du elegante sko, som samtidig er så behagelige, at du nyder at have dem på hele dagen?
Læs mere
East Copenhagen Jewellery
Med mere end 12 års erfaring har East Copenhagen Jewellery-stifter Phuong Rohwer skabt et unikt smykkeunivers...
Læs mere
 ZoomRooms
 b.young
 becksöndergaard copenhagen
 BY GROTH
 By Malene Birger
 Canada Goose
 Designers Remix
 Fransa
 Frk. Lisberg
 Gestuz
 ICHI
 InWear
 Jackpot
 MICHA
 Noa Noa ApS
 Part Two
 Peak Performance
 Saint Tropez
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 Triumph
 TURNOVER
 VILA
 RSS feeds