ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Sandwich forår og sommer 2009

Sandwich forår og sommer 09

Lad os skrue tiden tilbage til slutningen af 1960’erne og op gennem 70’erne, hvor tiden var kendetegnet af de farverige afslappede hippier på den ene side og de ulasteligt klædte, rige og sorgløse collegetyper – preppy’erne – på den anden side. Sæt disse to stilarter sammen og mix dem med lidt etnisk elegance, og du har en forbløffende smuk forårs- og sommerkollektionen fra Sandwich.

Med sit sædvanlige skarpe blik for trends har Sandwich kombineret det bedste fra flere verdener denne sæson. På den ene side finder man den enkle, elegante og lidt androgyne silhuet med slanke blazerjakker båret til afslappede boyfriend’s pants, en klassisk trenchcoat og en helt straight sweatshirt under: et enkelt og skarpt look. På den anden side finder man en mere flydende silhuet i kollektionen inspireret af hippie-looket. Her har bukser og jeans høje taljer og brede ben, skjorterne er korte og lette med A-form, kjolerne er gulvlange, og nederdelene har fået luft i skørterne. Det smukke er, at sammensætningen af det stilrene skarpe look og det mere flagrende, feminine giver den perfekte balance til et nutidigt og cool look.

Farveskalaen bevæger sig fra neutrale og maritime farver som ecru, sand, lysebrun, hvid, himmelblå og navy til mere livlige farver som koral, pink, lime, gul og lilla. Som en overraskende effekt titter delikate candyflossfarver frem og spiller flot op til de mere neutrale nuancer i kollektionen. Til højsommerdage og -aftener har Sandwich benyttet sig af mere varme brændte farver som brun, rød, kaki og okker inspireret af den afrikanske savanne.

Naturlige bomuldskvaliteter dominerer kollektionen, fortolket i elegant løs strik, sprøde og lækre skjorter, lette kjoler og bløde bluser. Hørsæt og denimjeans bidrager til et chikt og skødesløst look. Sandwich gentager succesen denne sæson og lancerer endnu en gang en eksklusiv Home Collection i casual jersey og strik til dem, der gerne vil se godt ud, når de slapper af.

Dele af sæsonens kollektion er nærmest blottet for detaljer – her er det enkelheden og silhuetten, der er i fokus, men kombineret med de dele, der er overstrøet med print, er der mulighed for at sammensætte et smukt individuelt look. Denne sæson byder fx på de skønneste patchworkmønstre, hvor blomsterprint og farver mikses på kryds og tværs. Som noget helt særligt har designerne også leget med effekter på stribede bluser, der er blevet pyntet med dip-and-dye mønster og grafiske print. Endelig finder man nogle blændende smukke afrikanske print, der giver tøjet det rette touch af etnisk elegance.

Dyrk det smukke farverige hippie-look med løse gevandter og etniske mønstre og tilsæt en enkel preppy blazerjakke med opsmøg på ærmerne eller træk i et par afslappede boyfriend’s pants, tilsæt en kort flagrende skjorte og bind et langt tørklæde om halsen, og du har sæsonens hotteste stil fra Sandwich.

Lagt på 21. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Designers Remix
 By Malene Birger
 Triumph
 Frk. Lisberg
 InWear
 Part Two
 Andre artikler under Tøj & Accessories
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Pureleaf
Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen...
Læs mere
Tommy Hilfiger Icons
Kollektionen er inspireret af Tommy Hilifgers maritime historie og velkendte klassikere...
Læs mere
Farverige Odd Molly
Odd Molly er farverigt, feminint og mønstret...
Læs mere
Barbro Sko
Savner du elegante sko, som samtidig er så behagelige, at du nyder at have dem på hele dagen?
Læs mere
East Copenhagen Jewellery
Med mere end 12 års erfaring har East Copenhagen Jewellery-stifter Phuong Rohwer skabt et unikt smykkeunivers...
Læs mere
 ZoomRooms
 b.young
 becksöndergaard copenhagen
 BY GROTH
 By Malene Birger
 Canada Goose
 Designers Remix
 Fransa
 Frk. Lisberg
 Gestuz
 ICHI
 InWear
 Jackpot
 MICHA
 Noa Noa ApS
 Part Two
 Peak Performance
 Saint Tropez
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 Triumph
 TURNOVER
 VILA
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds