ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Susanne Friis Bjørner Copenhagen


Moden har fokus på fyldige og elegante smykker denne sæson. Susanne Friis Bjørner Copenhagen byder ind med store markante statement-halskæder og øreringe i forgyldt sølv, der leder tankerne hen på brusende vandfald. Også kollektionens mange armringe udstråler storhed med elegante bløde linjer. Hvad enten man vælger de massive armringe i matteret sølv eller den tyndere armring med sort onyx, bjergkrystal, lyseblå eller lyserød krystal, fremhæves farverne flot mod en sommerbrun hud.

Susanne Friis Bjørner Copenhagen har endnu engang skabt en unik og fortryllende smykkekollektion. Med kvaliteten i højsædet præsenterer mærket en linie i 14 karat guld. Øreringe i massivt guld kontrasterer flot en klassisk og kostbar brillant, en sart pink ametyst, blå topas eller den elegante ferskvandsperle. Alle er de som skabt til at blive skattede arvestykker, der kan skabe glæde gennem flere generationer.

Farverne i kollektionen er en kunstnerisk malerpalet af stærke juvelfarver såvel som sarte pasteller. Den smukkeste blå topas toner middelhavsblåt frem og er en af de helt nye skrappe farver i kollektionen sammen med en varm orange karneol. Derudover arbejder designerne med klassisk sort onyx, bløde toner af lyseblå og lyserød krystal samt klar bjergkrystal. Endelig understreger en levende pink ametyst det eksklusive udseende på øreringe og giver smykkerne dybde.

De organiske former trækker en tråd igennem hele kollektionen. Lige fra den fortryllende cirkelformede ring med en facetsleben blå topas over voluminøse halskæder sammensat af guld- eller sølvringe på stribe til de runde ørestikker med en funklende zirkon i centrum. Forgyldt sølv står smukt til de dråbeformede øreringe i bjergkrystal eller den brændende orange karneol.

Susanne Friis Bjørner Copenhagen er mester i at lege med detaljen. På øreringe runder bedårende hvide brillanter og champagnefarvede diamanter indtrykket af og får kollektionens farver til at træde frem, mens den evigt smukke ferskvandsperle bliver fremhævet af små bladformede applikationer. Det ekstra lille touch giver forårs- og sommerkollektionen et indtryk af sjælden fuldkommenhed.

Glæd dig til at dykke ned i Susanne Friis Bjørner Copenhagens nye smykkekollektion, der på smukkeste vis fusionerer sæsonens nye tendenser med kommende klassikere.

Lagt på 5. juni 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Blåbærmuffins
Mad der sætter gang i forbrændingen
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds