ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Claudio Ferrici

Claudio Ferrici

Udsøgt design med rødder i familietraditionen
Det hollandske brand Claudio Ferrici er eksklusivt taske design med et moderne look og i høj kvalitet. Claudio Ferrici blev grundlagt i 1985 af Jef og Henk van Gils, som kommer fra en familie med stolte traditioner inden for læderindustrien. Claudio Ferricis moderselskab er Van Gils Leather, som repræsenterer mange generationer af års erfaring inden for mode. Idéerne og håndværksmetoderne bag designet er baseret på mange års erfaring med fremstilling af fine læderprodukter. Claudio Ferrici står for udsøgte kollektioner og er specialiseret i dametasker, punge, mapper og tilbehør i høj kvalitet. Kombinationen af italiensk design, høj kvalitet og en rimelig pris og filosofien om, at taskedesign er en livsstil, har gjort Claudio Ferrici til et af Europas førende brands inden for taske design.

Italiensk designtradition
Claudio Ferrici er det succesrige bevis på, at tradition skaber det bedste resultat. Således bruger brandet kun de bedste materialer og det fineste italienske læder til at lave deres tasker. Claudio Ferrici designer taskerne med høje produktionsstandarder og er en af verdens få lædervare designhuse, der må bruge varemærket Vera Pelle Italiana Conciata al Vegetale. Dette mærke garanterer, at der kun er brugt vegetabilske ekstrakter i farvningsprocessen. Resultatet er et naturligt produkt i højeste kvalitet, som er fremstillet i stor respekt for den ædle gamle italienske tradition.

Til forretning og fornøjelse
Claudio Ferrici henvender sig både til business og fornøjelse med designets stærke præg af kreativitet og praktisk intuition. Claudio Ferrici er ikke til omskiftelige modeluner, men til kvalitet, der holder på tværs af sæsonerne. Kodeordet er klassisk og trendy design med friske nye idéer og markant design.

Jacquard mønstre og hotte detaljer
Den kommende efterår/vinterkollektion 2009 byder på et væld af unikke tasker og er ligeså alsidig, som den er overraskende. Det trendy og praktiske design er til den modeorienterede kvinde, som går efter rige detaljer og smukke materialer. Kollektionen er skabt i naturligt farvet læder, jacquard mønster og matchende handsker i en bred vifte af fantastiske farver og eksklusive materialer. Detaljerne ses i kombinationen af materialer med en rig finish, flettede håndtag i saddellæder, lange frynser og den karakteristiske Claudio Ferrici udsmykning. Sæsonen er fyldt med farver som grøn og lilla, varme toner som brun og cognac og neutrale farver som sort og gråblå.

Kvalitetsdesign med ånd
Claudio Ferrici henvender sig til kvinden, som går efter stilfuld elegance, og som lever livet fuldt ud og ikke vil bytte kvalitet for udseende. Komfort og trendy design er de elementer, der ligger til grund for Claudio Ferricis status som et førende brand inden for lædervarer. Kernen i Claudio Ferricis design er ånden i den kreative designproces og kvalitet i alle henseender.

Produkterne fås i mange ledende stormagasiner og specialbutikker i Europa.

Lagt på 6. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds