ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Jacobi Copenhagen - Dansk smykkenyhed


Grafisk design og Sterling sølv kombineres i banebrydende smykkekollektion fra dansk designerpar.

Med en unik fremstillingsproces er det lykkedes det danske designerpar Anne Karin og Ulrik Jacobi bag smykkefirmaet Jacobi Copenhagen at fremstille en opsigtvækkende nyhed indenfor designersmykker.

I Precious Print smykkerne, som netop har været fremvist i København i forbindelse med modeugen og på Skandinaviens største messe for guld- og sølv-smykker, overføres flotte grafiske designs til ædelmetal, der bliver til rå, funky halskæder i sort og sølv.

Temaer som: abstrakte print, 3D-mønstre, dyreprint, naturmotiver eller stil-ikoner fra Hollywood på satinerede sølvplader kombineret med halskæder i lædersnøre, giver smykkerne fra JACOBI et helt unikt og moderne udtryk. Flere af temaerne afspejler trends og stemninger som f.eks. Precious Planet temaet med motiver, der signalerer en bevidsthed om jordens knappe ressourcer og klimasituationen.

”Vi følte det var tid til fornyelse i de ædle smykkers verden – og blev stærkt inspireret af brugen af grafisk print i designertøj, som det f.eks. ses i Stella McCartney’s seneste kollektioner”, udtaler smykkedesigner Anne Karin Jacobi. Ulrik Jacobi fortsætter: ”Vores firma er født på internettet. Det har lært os meget om omstillingsevne og reaktionshastighed. Vores smykketemaer lever og former sig i takt med strømningerne på catwalks, modeblogs og i samfundsdebatten. Til forskel fra mange andre smykkefirmaer designer vi ikke et fast antal kollektioner hvert år, men kan introducere nye temaer på få uger.”

Ideen til at overføre grafisk print til sølvemner opstod hos designerparret en januardag i 2009, og siden da er det gået stærkt med at udvikle konceptet. ”Vi har kombineret vores mangeårige erfaring med sølv-smykker med vores viden om computerteknologi – og håber med denne cocktail at kunne sætte nye standarder for fleksibilitet og individualitet i de ædle smykkers verden”, afslutter Ulrik Jacobi.

Precious Print smykkerne fra Jacobi Copenhagen forhandles på internettet på jacobicopenhagen.dk.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Jamie Oliver - Grønt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds