ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Sensei Dama

Raadvad Sensei Dama er en ny, skarp knivserie, der forener stolte knivmagertraditioner med dansk design og japansk præcision.

Danskerne henter inspiration fra fjerne feriemål og eksotiske egne, når de gastronomiske grænser skal udforskes. Det samme gør Raadvad, der nu udvider den populære knivserie Sensei med tre skarpslebne nyheder, som kombinerer Raadvads kendte kvalitet med japansk knivmagertradition og inspirerer til kreativ kogekunst i køkkenet.

Det danske køkken er et velsmagende miks af gamle traditioner og moderne madkunst, og klassiske favoritter som flæskesteg og frikadeller har fået følgeskab af eksotiske retter bragt hjem fra fjerne destinationer.

Også Raadvad henter inspiration til tilberedningen fra varmere himmelstrøg og lancerer nu en udvidet udgave af den populære Sensei-knivserie. Med styrke, sikkerhed og balance bringer nyheden Sensei Dama fortidens japanske knivmagerhåndværk helt ind i køkkenet og baner vej for såvel danske nationalretter som udenlandske specialiteter.

Stærkt som et samuraisværd
Den nye Sensei Dama knivserie tæller en japansk urtekniv, en santokukniv og en kokkekniv, og fælles for de knivskarpe nyheder er det særlige Dama-stål, som også kaldes samuraistål. Stålet, som er det ypperste af sin slags, stammer fra Mellemøsten og blev for tusinde år siden under håndværksmæssig præcision forvandlet til de mægtige samuraikrigeres skarpe sværd.

Sensei Dama genbruger det bedste af de oldgamle teknikker, og de topmoderne knive er udviklet af 67 lag foldet stål, som er banket og valset et utal af gange. Det giver ekstrem hårdhed og sikrer, at kniven holder sig stærk og skarp i lang tid frem.

Knivbladenes specielle stållegering minder mest af alt om åretegningerne i et stykke gennemskåret træ, og de mange lag spiller smukt sammen med de sorte, dråbeformede håndtag i højglanspoleret, slagfast plast. Samtidig giver et solidt knivbryst en god balance og tyngde og sikrer, at kniven ligger perfekt i hånden. Det gælder, hvad enten friske skalotteløg snittes i ultratynde strimler eller en saftig vandmelon deles i mundrette stykker.

Med samme præcision og balance som et smukt samuraisværd glider Sensei Dama sikkert gennem råvarerne og giver garanti for køkkenoplevelser ud over det sædvanlige.

Fakta

• Successerien Sensei fra Raadvad bliver nu udvidet med tre nye produkter under navnet Sensei Dama.
• Den nye Sensei Dama-serie består af en japansk urtekniv på 12 cm, en santokukniv på 15 cm og en kokkekniv på 20 cm.
• Knivbladene er fremstillet af i alt 67 lag foldet stål – 33 lag på hver side af et centerknivstål, der er hærdet meget hårdt (op til HRC 60).
• Et højt kulstofindhold giver stålet en ekstrem hårdhed, og samtidig bevarer knivene deres skarphed selv efter lang tids brug.
• Stållagene er valset og banket et utal af gange, og det giver en flot og karakteristisk overflade, når stålet slibes.
• Knivene har dråbeformede håndtag i højglanspoleret slagfast ABS plast og et højglanspoleret knivbryst i 18/10 stål.
• I Sensei-serien er i forvejen syv skarpe køkkenknive med håndtag i skridsikker softouch, strygestål, urtekniv, skrællekniv og steakkniv samt tilhørende skærebræt.
• Der er 10 års garanti på produkterne i Raadvad Sensei-serien.

Vejledende priser inkl. moms
Japansk urtekniv 12 cm: 399,00 kroner
Santoku kniv 15 cm: 499,00 kroner
Kokkekniv 20 cm: 699,00 kroner

Lagt på 24. september 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Jesper Holm
 GUBI
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler under Indretning
Et praktisk køkken – vigtigere end alt andet
96 pct. af danskerne sætter det praktisk indrettede køkken over alt andet...
Læs mere
Candy Rug - håndlavet tæppe
De nye Candy Rugs fra ’to BE living’ kombinerer naturens uld med farvespil i moderne farver...
Læs mere
Le Creuset Heritage-serie udvides
Heritage-serien udvides nu med 3 ovale fade, en suppeterrin samt et dybt fad med låg...
Læs mere
Vi vil være designere
Vi ønsker selv at prøve kræfter med at være designer – vi vil sætte vores personlige præg på boligen...
Læs mere
Tulip spisebordsstol fra Naver Collection
Tulip-stolen er baseret på en ny innovativ formspændingsteknik, der anvender 3-D finer...
Læs mere
Cirkelskålen
Finn Juhl tegnede Cirkelskålen tilbage i 1954, men nu er den sat i produktion for første gang...
Læs mere
Smart køleskab fra Samsung
Med Samsungs nye og måske mest velorganiserede køleskab nogensinde, Food Showcase, kan du altid finde det du leder efter...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bolig & Indretning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Verdens mindste kamera med udskiftelige objektiver
BeoPlay S8
Helt ny Volvo XC90
Ny Skoda Fabia på vej
Et praktisk køkken – vigtigere end alt andet
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds