ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Spinning Jewelry - Pure Fairytale


Forår er lig med friske farver og forunderlig forvandling og samme sprudlende følelse findes i forårskollektionen 2010 fra Spinning Jewelry. Her blandes rene linjer og delikate detaljer med markante farvestatements og asymmetri i en smykkekollektion, der hylder eventyrligheden i al sin enkelhed.

Spinning Jewelry er synonym med konceptet samlesmykker, der som intet andet smykke formår at favne tidens tendenser og den enkelte kvindes personlighed. Ikke mindst denne sæson, hvor forårskollektionen 2010 rummer to af modens vigtigste temaer: Det rene og enkle, ”Pure”, og det eksperimenterende og eventyrlige ”Fairytale”. Som altid lægger Spinning Jewelry op til skøn ”stilforvirring” og miks af metaller, og på den måde opstår stærke statementsmykker fuld af farver og former, men også med den delikate enkelthed, der kendetegner smykketrenden i dag.

Inspirationen bag designtemaet ”Pure” henter Spinning Jewelry i de enkle, men eksklusive former og forarbejdninger, vi møder overalt i moden. Lette linjer, lyse farver, minimalisme og overflader med delikat struktur skaber et ultrafeminint udtryk, der passer perfekt til Pure kollektionens mange ringe, øreringe og charms. Tanken om hvid-i-hvid går igen i det strålende blanke sølv, mens perler, stene og blank emalje bløder guldet op med masser af detaljer og farver fra delikat gammelrosa til lys lilla, lyserød, blå, hvid og sort.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hold gang i romancen
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds