ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Skagen Designs


Skagen Designs går foråret og sommeren 2010 i møde med en kreativ kollektion, der rummer både strømlinet minimalisme og perlende feminine detaljer.

De feminine ure har endelig fået lov til at være rigtig feminine. Tendenserne omkring os sætter fokus på kvindelighed, på accessories og på vigtigheden af også at vise sine feminine sider. Dette gøres smukt med de små armbåndsure, der mere ligner et elegant smykke end et funktionelt ur. Helt runde små urkasser med urskiver af perlemor sidder delikat hæftet på en lænke af halve kugler, der smukt lægger sig om håndleddet. De findes som vanligt både i stål, gulddublé og rose gold. Aflange smalle urkasser i stål er besat med fine Swarovski-krystaller langs siderne og har perlemorscoatede læderurremme.

De aflange urkasser med Swarovski-krystaller går igen i en større model med stållænke, mens et helt nyt look ser dagens lys i de ovale urkasser med hvide læderremme. Her er ikke langt fra inspirationen fra strandskaller, hvide sandstrande og hjertemuslinger til det fuldendte design.

På herresiden er det Skagen Designs slimline formgivning, der endnu en gang viser vejen med både smalle meshlænker, lænker og integrerede læderremme. Som nye detaljer skal specielt bemærkes de maskuline kulfiberindlæg i udvalgte urskiver. Det elegante kulfibermønster træder frem i en flot struktur og tilføjer det enkle design en vis tyngde. Bemærk også de skarpt skårede urkasser med integrerede læderremme – her viser Skagen Designs virkelig deres sans for detaljer og tvister et ellers klassisk ur med en sporty detalje.

Som noget nyt og ganske unikt har Skagen Designs fået udviklet farvede glas til urene. Dette giver et flot finish med transparente farvenuancer af gammelrosa, lys blå og en flot lys røgkvarts. Det er som at se himlen over Skagen på både varme sommerdage, frostklare morgner og lige før et tordnende skybrud. De farvede glas findes både i herre- og damekollektionen.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds