ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Ure fra noon copenhagen i Danmark


Det er sjældent, at nogen har taget uret som koncept op og gentænkt det fra bunden, men danske noon copenhagen har gjort netop det. Deres kollektion af ure introducerer en helt ny måde at aflæse tiden på, fordi urets design er i konstant forandring. De dansk designede ure har indtaget verden og har stor succes på blandt andre det japanske marked. Nu kommer de så også på markedet herhjemme.

Vi kender urskiven med timeviser, minutviser og den travle sekundviser, og vi kender digitaluret med de kantede, lysende tal. Antallet af variationer er begrænsede og ikke meget har ændret sig, som tiden er tikket forbi.

Danske noon copenhagen har vendt op og ned på alt det! Med adskillige patenter i bagagen bruger noon copenhagen hele urskiven til at markere tidens gang. Urskiven forandrer sig konstant, når de farvede og transparente skiver forskydes med så teknisk præcision, at dets lige ikke er set før. Det er på en gang unikt, innovativt og med til at give uret en helt ny dimension og er det stærke DNA, der adskiller noon copenhagens design fra alle andre ure på markedet.

Teknik er en ting. Design er noget andet. Og teknik kombineret med design er det, noon copenhagen har formået som ingen andre. For ud over den banebrydende genfortolkning af selve uret, skal uret også kunne matche modens konstant skiftende strømninger. Derfor samarbejder noon copenhagen også med industriel designer Henrik Sørig, der til fulde forstår at udnytte urskivens unikke muligheder.

Designet spænder bredt fra trend-ure med knald på farver og design, over cool sportsure til helt enkle unisexure i et mere klassisk, skandinavisk look. De nye kollektioner lanceres løbende – hele tiden med tidens seneste farver, mønstre og tendenser inkorporeret i det innovative design.

Fælles alle noon copenhagens ure er dog, at de integrerer den evigt foranderlige urskive i designet og leger med kvalitetsmaterialer som skind, aluminium, gummi og stål. Alle noon copenhagens ure har et japansk kvalitetsurværk og er vandtætte ned til 5 ATM.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Hold gang i romancen
Hold din krop sund og smuk
Hjemmebagte burgerboller
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds