ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Clinique rejsekits


Det er de færreste kvinder, der har en helt perfekt og fejlfri hud. De fleste af døjer med et eller andet, de bekymrer sig over. Clinique har identificeret 4 forskellige kategorier, som mange især er optaget af:

• Linier & rynker
• Akne & uren hud
• Sensitiv & rødmende hud
• Hyperpigmentering

Der er tale om 4 meget forskellige bekymringer, men fælles for dem alle er, at de kan løses – uden at det koster en formue. Faktisk er gode råd ikke særlig dyre her til sommer. Fra den 2. august og så længe lager haves tilbyder Clinique 4 skræddersyede løsninger til 4 af de mest almindelige årsager til bekymring. Hvert sæt koster 100 kr. og indeholder 3 produkter i specialstørrelser, der er skræddersyet til netop det, din hud har behov for.

Linier & rynker
Den bedste måde at behandle linier og rynker på er at kombinere effektivt reparerende hudplejeprodukter med en forebyggende livsstil. For eksempel bør du dagligt beskytte din hud med minimum SPF 15 for at forebygge, at nye linier & rynker opstår, og samtidig sørge for at tilføre huden masser af fugt.

Cliniques concern kits til linier & rynker indeholder 30 ml Rinse-Off Foaming Cleanser. En blødgørende og beroligende skum-creme formel, der efterlader huden velfugtet og ren. Youth Surge SPF15 Day Cream (15 ml) reparerer og udglatter linier samt fugter og blødgør samtidig med, at den beskytter huden med SPF 15 og dermed forebygger nye skader og ældning. Du får også 15 ml Youth Surge Night Cream, der genskaber ungdommeligheden i ældende hud, ved at intensivere af den naturlige, natlige genopbyggende cyklus.

Akne & uren hud
Når det gælder akne & uren hud, er det vigtigt at finde den helt rette balance mellem effektive og skånsomme produkter. Hvis du udtørrer eller overrenser din hud, vil den blive endnu mere irriteret og mere udsat for nye udbrud.

Clinique Concern Kit til akne & uren hud indeholder 50 gr. Anti Blemish Solutions Cleansing bar for face and body, der renser huden grundigt og effektivt fjerner snavs og talg. Den åbner også tilstoppede porer og dræber de bumse-fremkaldende bakterier uden at irritere huden. Anti Blemish Solutions Clarifying Lotion (60 ml) er en meget blid, 2-faset lotion, der er specielt udviklet til den urene hud og som både exfolierer og hjælper med at mindske overskydende talg. Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer (30 ml) er en oliefri formel, der både giver komfort og fugt samt kontrollerer talgafsondringen dagen igennem.

Sensitiv & rødmende hud
Millioner af mennesker verden over har tendens til rødme – ikke mindst i Skandinavien. Løsningen er målrettet 3-trins plejeprogram med skånsom rens, fugt og beskyttelse, der giver sensitiv pleje til den røde, blussende og irriterede hud og synligt dæmper rødme og irritationer.

Cliniques Concern kit til sensitiv & rødmende hud indeholder 30 ml. Redness Solutions Soothing Cleanser, der er en utroligt blid creme-gelé, der opløser makeup og fjerner snavs og urenheder uden at forstyrre hudens naturlige fugtbalance. Redness Solutions Daily Relief Cream (15 ml.) fugter, lindrer og køler huden. Den har et svagt grønt skær, der er med til at dæmpe synlig rødme. Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 (15 ml) er en ultra blid primer, der beskytter og forbereder reaktiv hud. Dens grønne skær gør øjeblikkeligt rødmen og irritation mindre synlig

Hyperpigmentering
1 ud af 4 kvinder på verdensplan har problemer med misfarvet, blakket hud eller hyperpigmentering fremkaldt af mange års skader fra solen, miljøpåvirkninger eller ar efter akne.

Clinique Concern kit til hyperpigmentering indeholder 15 ml Even Better Clinical Dark Spot Corrector, der effektivt og skånsomt reducerer og forebygger mørke pletter, udjævner huden og giver en mere ensartet hudtone. All About Eyes (5 ml), der mindsker synlige tørhedslinier, mørke rande og hævelser. 7 Day Scrub Rinse-Off Formula (30 ml) en let cremet skrubbecreme, der giver ansigtshuden en manuel eksfoliering og en mere jævn overflade.

Lagt på 10. juni 2010
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Avivir by Aloe Vera Group
 Hempz
 Evolve Organic Beauty
 Dermalogica
 Tromborg
 Weleda
 Andre artikler under Hudpleje
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Comfort Zone Solcreme
Comfort Zone, der altid tager hensyn til hudens og miljøets sikkerhed, introducerer nu...
Læs mere
Paulas Choice Omega+ Complex Eye Cream
Denne øjencreme er rig på omega fedtsyrer der opstrammer dehydreret hud omkring øjnene...
Læs mere
Bioeffect EGF Essence
Bioeffect EGF Essence er en let, vandig essence, der er beriget med Bioeffects unikke...
Læs mere
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit indeholder alt, du behøver for at se udhvilet ud...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds