ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Izabel Camille Jewelry


Izabel Camille har med sin forårskollektion 2010 kastet sig ud i store, frække og udtryksfulde designs. Tiden er til store øreringe og vedhæng i lange kæder som signalerer mod på livet.

Forårets designserier Rising Sun og Mystery, som blev præsenteret på CPH Vision i Øksnehallen i februar indeholder store frække kreoler og mystiske stjerneskåle. Den udstråler Østens mystik og henvender sig til stærke kvinder med en lidenskab for store og ekspressive smykker. Sweethearts og Starlet er to andre serier med flere stensætninger og mange detaljer, som passer perfekt til premieren på den røde løber, kærestegaven eller den store balkjole.

Tanken bag Izabel Camille smykker er at skabe nye og kreative smykkedesigns som afspejler det bedste i dansk design inspireret af nordisk lys og farver. Vores smykkedesigns er tiltænkt alle stærke og uafhængige kvinder - uanset alder, som elsker smykker.

Det er nu også blevet lettere at få fat i Izabel Camille smykker, som nu forhandles over hele landet i 80 af landets bedste og mest eksklusive guldsmedeforretninger, heriblandt Plaza, som findes i Magasin rundt i landet, samt Københavns Lufthavn og flere storcentre.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds