ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

nü - smykker med mening


nü lancerer med high summer kollektionen 2011 en række bæredygtige smykker. Alle smykker er blevet håndlavet efter krævende standarder af en gruppe af dygtige kenyanske håndværker bosat i Nairobi, Kenya. Det unikke og bæredygtige smykke sortiment giver livsvigtig beskæftigelse til mere end 20 personer (primært kvinder) og er en levedygtig indkomstkilde og årsag til en væsentlig forbedring af levevilkårene for kvinderne og deres familier.

Hvert smykke er lavet af en kombination af lokalt genbrugsmateriale som messing, frø, træ, aluminium og horn samt glas og perler fra dele af Vestafrika. Hver del er omhyggeligt formet i hånden, hvilket giver smykket hjerte og sjæl samt skønhed. I en tid med masse-producerede varer har denne serie af smykker vist sig ikke kun meget populære, men også charmerende, jordnære og særprægede.

At støtte gode fairtrade projekter som dette ligger nü meget nært. Således har nü igennem en årrække bl.a. doneret penge til organisationen CRY cry.org til projekter, der skal give børn i Indien en bedre start i livet. Det seneste projekt er i det meget fattige indiske område Purkaji, og her er formålet bl.a. at forebygge og afskaffe børnearbejde ved at angribe de grundlæggende årsager. Samtidig er der stor diskrimination af kvinder og børn (specielt piger), der anses for at være mindre værd end køer. Hustru vold er meget almindelig og kvinder og piger må ikke tale med andre kvinder udenfor byen. Mange børn har ingen fødselsattest, hvilket er afgørende for at kunne registrere børnene til skole og andre velfærds ordninger.

har for nylig været i Indien og med selvsyn set hvilken forskel donationer gør. Kvinderne og børnene er gennem en lang række informationsmøder blevet oplyst om deres rettigheder ligesom børn er blevet indskrevet i skoler. nü ønsker med donationerne at påtage sig et medansvar for samfundet og bidrage til at gøre en forskel.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds