ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Superolien Bio-Oil


Superolien Bio-Oil ligger nr. 1 på listen over bedst sælgende hudplejeprodukter mod ar og strækmærker i 23 lande verden over. Olien har vundet 69 prestigefulde hudplejepriser og ligger fast i top-5 hos kosmetik-kæden Boots i England. Nu kommer den verdensberømte olie endelig til Danmark.

Millioner af mennesker verden over har for længst gjort den lille undseelige olie til et af de bedst sælgende hudplejeprodukter i verden. Bio-Oil har især vundet priser og overvældende ros for sin evne til at reducere synligheden af strækmærker og ar. I 1987 kom olien på markedet og i dag er Bio-Oil det bedst sælgende produkt mod ar og strækmærker i Storbritannien, Holland, U.S.A, Australien, New Zealand og mange andre lande verden over. Også de 69 hudplejepriser, som olien har vundet siden 2002, taler deres eget tydelige sprog.

Baseret på naturlige ingredienser
Bio-Oils popularitet skyldes bl.a., at den plejende og fugtgivende olie er baseret på en unik sammensætning af olier, planteekstrakter og vitaminer samt den helt særlige PurCellin Oil™, der effektivt virker mod dehydrering, fine linjer og rynker. Nøgleingrediensen PurCellin Oil™ reducerer oliens tykkelse, så konsistensen bliver lettere og ikke fedtet. PurCellin Oil™ sikrer også, at vitaminer og mineraler lettere absorberes af huden. Samtidig har olie – modsat vandbaseret creme – iltfri egenskaber, der bevarer vitaminer og andre naturlige ingredienser mest optimalt.

Om strækmærker
Rigtig mange kvinder kæmper med strækmærker og drømmer om at mindske dem eller forebygge at der opstår flere. Strækmærker skabes ofte som følge af hormonelle forandringer eller når huden bliver strakt ved f.eks. vægtforøgelse- eller tab, vækst i puberteten eller under graviditet. Strækmærker er bristninger i hudens tykkeste lag (dermis), der kommer, når de elastiske fibre i underhuden belastes så hårdt, at de viger fra hinanden, og overhuden giver efter.

Forebyggelse og Bio-Oil
Man kan forsøge at forebygge strækmærker ved at styrke underhudens elasticitet gennem sund og varieret kost med ekstra vitaminer og mineraler. Udover den indre forebyggelse er det også vigtigt at holde huden fugtet, sund og elastisk udefra, så den får de bedst mulige betingelser for at modstå strækmærkerne. Bio-Oil indeholder mange plejende vitaminer og planteekstrakter, som via PurCellin Oil™ kan trænge ned og styrke huden og dermed virke forebyggende. Desuden fugter Bio-Oil huden og gør den dejlig silkeblød.

Efterbehandling og Bio-Oil
Når strækmærkerne eller ar først er opstået, forsvinder de aldrig helt. Mange falmer dog lidt med tiden, og Bio-Oil er verdensberømt for sin evne til effektivt at gøre dem langt mindre synlige. Der er desuden lavet flere dermatologiske studier, som bekræfter Bio-Oils overbevisende effekt på både ar og strækmærker. Eksempelvis oplever hele 92% af brugerne en forbedring af deres ars udseende efter 8 uger, og 100% oplever en forbedring af deres strækmærker.

En all-round olie
Bio-Oil er også en all-round olie, der kan forbedre ujævne hudnuancer og sikre, at huden fugtes, bliver silkeblød og får en flot glød. Dermed reduceres også alderstegn som rynker og fine linjer. Flere brugere af Bio-Oil har endog rapporteret om flere andre anvendelsesmuligheder, som de selv har opnået en effekt ved, f.eks. insektbid.

Pris: 119,95 kr. for 60 ml.

Lagt på 27. september 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Tromborg
 Dermalogica
 Cosborg
 Odacité Skincare
 Hempz
 Avivir by Aloe Vera Group
 Andre artikler under Hudpleje
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Nimue TDS
Nimue-TDS er et koncentreret, aktivt behandlingsprodukt med et transdermalt leveringssystem...
Læs mere
CND Marine Feet and Body Oil
Denne fugtgivende olie har flere funktioner...
Læs mere
Bioeffect Speciel Edition
Bioeffect Special Edition 2018 er en limited edition æske indeholdende det prisvindende...
Læs mere
Nyt fra Darphin
Lys er essensen af liv og smuk hud. Nu introducerer Darphin Lumière Essentielle Illuminating Micellar Cleanser og...
Læs mere
Comfort Zone - Body Active
Til alle som ønsker at booste effekten af sin træning, har [comfort zone] udviklet Body Active...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Skånsom barbering
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Play
Dr. Martens Worn Differerent
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Finish
Ny Audi A1
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds