ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Christina Bizzarro smykker


Når Urban Outfitters lader dørene stå længe åbent til Fashion After Dark den 29. september, kan de københavnske kvinder glæde sig til en eksklusiv smykkeudstilling med blandt andet antikke herrekraver, perlekæder, oxideret sølv og høretelefoner i guld.

For nogen er de en nødvendighed og for andre blot en fornøjelse. En ting er sikkert - de danske kvinder elsker smykker. Så når Urban Outfitters i samarbejde med modemagasinet Costume byder indenfor til Fashion After Dark, kan de besøgende glæde sig til en eventyrlig smykkeverden kreeret af smykkedesignerne, Christina Bizzarro og Louise Billgren samt fotograf Anders Bøggild.

Smykkedesigneren, Christina Bizzarro arbejder med en kombination af beklædning og smykker, hvor tendenser inden for både mode og den klassiske stilhistorie er kilde til inspiration. Resultatet er eksklusive og anvendelige smykker, der på en gang er romantiske og rå. Udstillingen i Urban Outfitters er med kombinationen af ekstraordinære smykker og fotografier en blanding af både kunst og smykker. Og netop blandingen af stilarter og materialer er en central dimension i Christina Bizzarros smykkeunivers.

Under det fashionable event vil der også være mulighed for at høre den prisvindende, DJ Massimo og få fingre i lækre goodiebags. Fashion After Dark finder sted i 50 butikker i Indre by mellem klokken 19 og 21.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hold gang i romancen
Hold din krop sund og smuk
Skånsom barbering
Hjemmebagte burgerboller
Hjemmelavet iste
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds