ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

Ekskusivt armbånd fra Reeslev Design


Reeslev Design har skabt et nyt og ungt armbånd, som bærer navnet South Sea Love. Armbåndet blander eksklusive materialer på en ny måde og har enkelhed og naturlighed som gennemgående træk – inspireret af traditionelle, asiatiske armbånd.

Det nye armbånd fra Reeslev Design, South Sea Love, forener perler og brillanter med hvidguld og silke i en balanceret komposition. De forskellige materialer blander sig med hinanden i en unik kombination, som gør South Sea Love til noget nyt – og giver det en utvetydig ung appeal. Med South Sea Love bevæger Reeslev Design sig fra et mere spirituelt islæt i retning af det naturlige og traditions-forankrede som inspirationsgrundlag. Smykket sætter fokus på Sydhavets naturlige juvel, den særdeles glansfulde South Sea perle – og på kærligheden til den, man elsker.

Traditionelle armbånd som inspiration
Det er designer Torben Hansen, som står bag armbåndet, og hans fascination af det asiatiske har i høj grad påvirket udviklingen af smykket.
”Idéen med flettede armbånd i silke stammer fra asien, hvor silken jo også kommer fra. Oprindeligt var det de fattige, der gik med de flettede armbånd. Her var armbåndene selvfølgelig lavet af billigere materialer som eksempelvis bomuld og træ – på præcis samme måde som de traditionelle bønnekæder fra regionen,” fortæller Torben Hansen.

Sydhavets kærlighed
Senere er materialevalget naturligt blevet forædlet, i takt med at Vesten har taget de traditionelle armbånd til sig og givet dem et moderne udtryk. Den udvikling er helt i tråd med Reeslevs filosofi om at skabe mesterværker ved at benytte nye og klassiske materialer af højeste kvalitet og bringe dem sammen i en fælles harmoni i unikke, tidløse design. I smykket South Sea Love er det perlen, som er i centrum, og dens naturlige skønhed fremhæves elegant af de øvrige materialer – hvidguld, silke og brillanter.

Hvert armbånd unikt
Flere eksisterende kunder har set prototypen af smykket, og der er allerede lagt flere bestillinger med hver deres lille variation. Prisen for armbåndet starter ved kr. 25.000 – alt afhængig af perlens størrelse og kvalitet.

Fakta for South Sea Love:
Sort premium silkesnor
2 brillanter, I alt 0,18 ct Top Wesselton/VVS
2 x 14 karat hvidgulds-låsekugler og -sadel
1 x 15 mm South Sea perle

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Blåbærmuffins
Mad der sætter gang i forbrændingen
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds