ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
En bank er et sted, hvor du kan låne penge, hvis du kan bevise du ikke har brug for dem.
Bob Hope

Støt Danmarks Indsamling - køb et smykke

”I en verden som vores, burde børn ikke tænke på, hvor de skal få det næste måltid mad eller hvor de skal sove i nat”, Lisbeth, designer hos PANDORA og farmor til Emily 4 år

Ingen børn bør være på flugt. Alligevel er over 10 mio. mennesker i Afrika syd for Sahara lige nu på flugt eller tvunget fra deres hjem. Og næsten halvdelen af flygtningene er børn. I år samler Danmarks Indsamling ind under temaet ’Børn på flugt’, og PANDORA støtter med en ny smykkekampagne med en stilfuld sølvfjer i tekstilsnor. Hele overskuddet af salget donerer PANDORA for at hjælpe Afrikas flygtningebørn til en bedre og mere tryg fremtid.

I den desperate situation, hvor mennesker står uden hjem og uden tryghed, er børnene altid de mest sårbare. De får ingen hjælp og har en meget usikker fremtid i sigte. For fjerde år i træk har PANDORA valgt at støtte op omkring Danmarks Indsamling. En række af PANDORAs medarbejdere har valgt at stille op med børn og børnebørn for at vise deres empati med flygtningesituationen i Afrika og skabe opmærksomhed omkring dette års vigtige og alvorlige mærkesag. For tænk, hvis det var dit barn, der var på flugt…

Et smykke med mening
I år er PANDORAs kampagnesmykke udformet som en fjer – et symbol for de mange børn på flugt, da fjerens destination altid er ukendt. Smykket kan bruges som enten armbånd eller halskæde.

Vælg mellem en fjer i sterlingsølv på sort tekstilsnor – prisen er 250 kr. (støttebeløb 125 kr.). Fjeren fås også i sterlingsølv og 14 kt. guld til 800 kr. (støttebeløb 400 kr.).

Årets indsamling kulminerer med et stort TV-show fredag d. 3. februar 2012 på DR1, hvor DR og 12 hjælpeorganisationer går sammen for at skabe varige forbedringer inden for FN’s 2015-mål i Afrika og hjælpe børn, som er på flugt. Gennem de sidste 4 år har PANDORA doneret flere millioner til Danmarks Indsamlingen. Til TV-showet vil PANDORA overrække dette års donation fra salget af kampagnesmykket.

Du kan købe PANDORAs fjerarmbånd hos udvalgte PANDORA- forhandlere i hele Danmark fra uge 3. Smykket kan også købes online på pandora.net. Nærmeste PANDORA-forhandler oplyses på telefon nr. +45 3673 0690 og på pandora.net.

Læs mere om indsamlingen og de konkrete projekter på danmarksindsamlingen.dk. Her kan du også se, hvordan pengene fra sidste år allerede har gjort en forskel.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 becksöndergaard copenhagen
 Frk. Lisberg
 Aitems
 Snygg
 Andre artikler under Accessories
Mai Manniches 'The Collage'
'The Collage' er overskriften på den brede kam af funklende smykke-nyheder, som smykkedesigner Mai Manniche...
Læs mere
X Jewellery & Marie Hindkær
Det danske smykke-brand X Jewellery definerer vinterens look sammen med top-bloggeren Marie Hindkær...
Læs mere
Danske Wilkens lancerer ny luksus carry-on kuffert
Opgrader din rejse med den eksklusive vintage-klassisk kuffert W1 Suitcase fra Wilkens...
Læs mere
Classy solbrille fra Prada
Solbriller kan bruges året rundt, selv om vinteren, hvor man også skal passe på de skadelige UV-stråler. Prada har lanceret...
Læs mere
 ZoomRooms
 Aitems
 becksöndergaard copenhagen
 Frk. Lisberg
 Snygg
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
La Biosthetique Academy kollektion - Playful Fringe
Madrid
Evergreen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds