ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Støt Danmarks Indsamling - køb et smykke

”I en verden som vores, burde børn ikke tænke på, hvor de skal få det næste måltid mad eller hvor de skal sove i nat”, Lisbeth, designer hos PANDORA og farmor til Emily 4 år

Ingen børn bør være på flugt. Alligevel er over 10 mio. mennesker i Afrika syd for Sahara lige nu på flugt eller tvunget fra deres hjem. Og næsten halvdelen af flygtningene er børn. I år samler Danmarks Indsamling ind under temaet ’Børn på flugt’, og PANDORA støtter med en ny smykkekampagne med en stilfuld sølvfjer i tekstilsnor. Hele overskuddet af salget donerer PANDORA for at hjælpe Afrikas flygtningebørn til en bedre og mere tryg fremtid.

I den desperate situation, hvor mennesker står uden hjem og uden tryghed, er børnene altid de mest sårbare. De får ingen hjælp og har en meget usikker fremtid i sigte. For fjerde år i træk har PANDORA valgt at støtte op omkring Danmarks Indsamling. En række af PANDORAs medarbejdere har valgt at stille op med børn og børnebørn for at vise deres empati med flygtningesituationen i Afrika og skabe opmærksomhed omkring dette års vigtige og alvorlige mærkesag. For tænk, hvis det var dit barn, der var på flugt…

Et smykke med mening
I år er PANDORAs kampagnesmykke udformet som en fjer – et symbol for de mange børn på flugt, da fjerens destination altid er ukendt. Smykket kan bruges som enten armbånd eller halskæde.

Vælg mellem en fjer i sterlingsølv på sort tekstilsnor – prisen er 250 kr. (støttebeløb 125 kr.). Fjeren fås også i sterlingsølv og 14 kt. guld til 800 kr. (støttebeløb 400 kr.).

Årets indsamling kulminerer med et stort TV-show fredag d. 3. februar 2012 på DR1, hvor DR og 12 hjælpeorganisationer går sammen for at skabe varige forbedringer inden for FN’s 2015-mål i Afrika og hjælpe børn, som er på flugt. Gennem de sidste 4 år har PANDORA doneret flere millioner til Danmarks Indsamlingen. Til TV-showet vil PANDORA overrække dette års donation fra salget af kampagnesmykket.

Du kan købe PANDORAs fjerarmbånd hos udvalgte PANDORA- forhandlere i hele Danmark fra uge 3. Smykket kan også købes online på pandora.net. Nærmeste PANDORA-forhandler oplyses på telefon nr. +45 3673 0690 og på pandora.net.

Læs mere om indsamlingen og de konkrete projekter på danmarksindsamlingen.dk. Her kan du også se, hvordan pengene fra sidste år allerede har gjort en forskel.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds