ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Ny smykkekollektion


Nu lancerer Anna Moltke-Huitfeldt en ny stor smykkekollektion – A Touch of Eternity – naturligvis fremstillet af råmaterialer udvundet i respekt for mennesker og natur. Siden 2009 har Anna Moltke-Huitfeldt arbejdet med økologisk guld fra den colombianske mine Oro Verde. Guldet er udvundet efter fair trade principper, med respekt for naturen og det omgivende miljø, områdets beboere og deres traditioner. Det er endvidere lykkedes at finde et lille parti fair trade rådiamanter fra Liqhobong, Lesotho, og tilsammen udgør disse to materialer grundstenen i den nye kollektion.
Smykkekollektionen er baseret på tanker om værdier, der breder sig som ringe i vand – kærlighed, respekt og naturens skønhed– ønsker om at skabe smykker som et spejl af sjælens skønhed.

Naturens skønhed
De gennemsigtige rådiamanter, som udgør et af de vigtigste indslag i Anna Moltke-Huitfeldts design, er alle naturligt farvede. ”Jeg har valgt at arbejde med den kvalitet, fordi de er uovertrufne eksempler på Naturens skønhed. At se ind i en gennemsigtig rådiamant er at se ind i et eget lille univers af tredimensionel skønhed – her bliver indeslutninger til en del af helet i stedet for noget der skal skæres eller slibes væk for at stræbe mod en menneskeskabt perfektionisme. Vi mennesker behøver ikke at anstrenge os så meget. Naturen har allerede gjort det meste for os.”

I sit arbejde holder Anna Moltke-Huitfeldt sig lige dele fokus på social ansvarlighed, kvalitet og moderigtig æstetik. Hvert led af hendes smykkeproduktion er gjort med fair trade og menneskelig værdighed for øje.
”Det tiltaler mig at betale den rigtige pris for varen med det samme i stedet for at betale tilbage, og at være med til at udbrede muligheden for at vælge respekten for andre mennesker til”, afslutter Anna Moltke-Huitfeldt.

Materialer
A Touch of Eternity kollektionen omfatter signetringe, halssmykker, armbånd og øresmykker – og senere på året også manchetknapper. Materialerne er 18 karat guld, sølv, rådiamanter og fantastiske South Sea perler i skønne nuancer og udsøgt kvalitet. Anna Moltke-Huitfeldt importerer selv perlerne direkte fra en farm i Andamanerhavet.

Vejl. udsalgspriser: sølvsmykker fra Dkr 1.800,00 og guldsmykker fra Dkr. 7.900,00

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds