ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Anna Dello Russo designer accessories for H&M

Anna Dello Russo (foto: Magnus Magnusson)

Anna Dello Russo har opnået idolstatus i blogosfæren, og hendes flamboyante tøj bliver til stadighed dokumenteret af modefotografer og spredt over hele verden via internettet.

Nu viser hun sin unikke stil ved at designe en specialkollektion med accessories for H&M. Kollektionen, som er ufortrødent glamourøs, eksklusiv og festlig, afspejler Dello Russos smag for pynt. Kollektionen, der kan fås fra den 4. oktober 2012 i cirka 140 butikker verden over samt på hm.com, vil bestå af både smykker, solbriller, sko, tasker og en trolley. H&M’s kunder får her mulighed for at købe unikke accessories til gode priser.

“Jeg er meget begejstret for samarbejdet. Det er første gang, at H&M involverer en fashion director i et specialprojekt, og det er et tegn på en vigtig udvikling i modeverden. Jeg er både stolt og ydmyg over at være blevet valgt til at lede dette projekt. Jeg ønskede at skabe eksklusive accessories, som normalt er svære at finde. Som stylist ved jeg, hvor vigtig en rolle accessories spiller, for det er dét, der giver ethvert look et personligt præg. Kollektionens accessories er noget alle kan nyde, og det kan forvandle en almindelig hverdag til en fantastisk modeoplevelse,” siger Anna Dello Russo.

“Det har været fantastisk spændende at arbejde sammen med Anna Dello Russo på projektet, som adskiller sig fra alt andet, vi hidtil har prøvet. Udover at være et sandt modeikon, har Anna et fantastisk øje for mode og en sikker stil. Hun har skabt en ekstravagant accessories-kollektion, der vil begejstre både H&M-kunder og alle modeelskere. Kollektionen er en hyldest til overdådighed, fantasi og pynt,” siger Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

Fotografen Helmut Newton har beskrevet Anna Dello Russo som en ”fashion maniac”, og hun er en af tidens stærkeste drivkræfter i modeverden. Med sit unikke blik har hun formået at ændre måden, hvorpå vi ser mode i dag, bl.a. ved hjælp af sit banebrydende arbejde på Vogue Italia. Hun fungerede som modemagasinets chefredaktør i 12 år, hvor hun samarbejdede med fotografer som Helmut Newton, Michel Comte og Walter Chin, og efterfølgende blev hun chefredaktør for L’Uomo Vogue. I sin nuværende rolle som fashion director på Large og kreativ rådgiver på Vogue Japan, er Dello Russo modebloggernes favorit, og hun elsker at glæde sit publikum med ekstravagant tøj og utallige tøjskift under modeugerne rundt om i verden.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds