ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Lækre tasker fra Adax

Efterårets kollektion fra Adax rummer både fornyelse og klassisk elegance

Danske Adax har i mere end 30 år designet og produceret tasker af høj kvalitet. Dette efterår er den håndværksmæssige perfektion yderligere forstærket af håndsyede detaljer, fine fletdekorationer og eksklusive afslutninger. Resultatet er en hovedkollektion, der er både enkel, eksklusiv og elegant.

Adax arbejder i udsøgte skind- og læderkvaliteter. I denne sæsons kollektion findes både silkeblødt skind, læder med matte, rå overflader samt de mere blanke og eksklusive versioner. Farverne veksler mellem varme naturtoner i cognac og havanna, over varm orange og klar rød, til dyb blå, støvet grøn og sæsonens hotte grå.

Det fremsynede danske designhus tør arbejde med både klassiske former og fornyende elementer. Den klassiske shopper får et element af innovation med en frontlomme i flet. Den rå, asymmetriske flet giver de mere trend-designede tasker et casual og poset look. Rummelige tasker har elegante fletdekorationer og matcher deres klassiske silhuetter med helt nye hanke i flet. Skindbeklædte hængelåse på udvalgte modeller afslutter det elegante design.

Efterårets hovedkollektion fra ADAX rummer både fornyelse og klassisk elegance med et design, der hylder kvaliteten og det gode håndværk.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds