ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Ny kollektion fra Pandora

Pandoras efterårskollektion 2012

Pandoras efterårs- og vinterkollektion 2012 reflekterer sæsonens rige udvalg af farver og texturer og viser strålende perler, lysende ædelsten og polerede overflader. De luksuriøse materialer indgår i et eklektisk samspil med oxiderede metaller, mørke sten, sort emalje og skyggedetaljer for at skabe en kollektion, der fokuserer på sofistikeret femininitet og glamour.

Pandoras engagement i håndforarbejdede kvalitetssmykker til overkommelige priser understreges med sæsonens kollektion. Kollektionen er dedikeret til ædelmetaller og -stene, der danner et tidsløst design med mange styling-muligheder.

Håndlavede, facetterede Murano-glascharms glimter strålende i varme efterårsnuancer. Emaljeudsmykning tilføjer dybde og kant til ringe, og de polerede sorte onyxhjerter på sterlingsølvringe, halskædevedhæng og øreringe giver et flot anstrøg af mystik til de traditionelle kærlighedstegn. Den fine forvikling af åbne, ornamenterede guldcharms og den raffinerede elegance af skinnende perler tilføjer glamourøs feststemning.

Indfang de særlige øjeblikke og historier med funklende sten og finurlige charms, eller gå efter et moderne smykke-statement med cool kombinationer af ædelmetaller.

Priser fra DKK 125,-

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Jamie Oliver - Grønt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds