ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

InWear - Skødesløs elegance

InWear efterårskollektion 2012

Det er fornemmelsen af at være velklædt med et strejf af skødesløs elegance og afslappet sødme, der slår tonen an i efterårskollektionen 2012 fra InWear. Med sine bløde silhuetter og vidunderlige sammensætninger af farver, print og strukturer, rummer denne kollektion den afslappede, sensuelle udstråling, som alle moderne, sofistikerede kvinder længes efter.

Den særlige fornemmelse af at være velklædt Efterårskollektionen 2012 fra InWear handler om at målrette sit udseende så raffineret, at mode bliver den rene og skære fryd. Alsidighed er nøgleordet, for kvinder har brug for tøj, der passer til alle udfordringer og oplevelser, man kommer ud for på en helt almindelig dag. “Jeg vil gerne gøre mode til noget nemt på den måde, at du ikke behøver spekulere så meget på, hvad du skal tage på, og hvornår du kan tage det på. Derfor er der med denne kollektion fokuseret på at skabe ting, der er velegnede til en hvilken som helst lejlighed,” siger Lene Borggaard, chefdesigner hos InWear, mens hun blandt andet fremhæver den bløde, sorte pulloverkjole med lang, elegant slids bagpå: “Denne kjole er nem at bære og det perfekte valg til både dag og aften. Utrolig elegant på arbejde om dagen og helt perfekt til en middagsinvitation om aftenen.”

Luksuriøse farver og pragtfulde striber
Efterårets palet af smukt sammensatte farver føles som en drøm, der går i opfyldelse: mørke farver og melange neutraler i en skøn sammenblanding kombineret med intens solnedgangsgul, sød lavendel, frisk bordeaux, cremet karamel, et pludseligt strejf af stærk orange og et sus af blåt. Der er skabt en række vidunderlige mønstre med disse farver, lige fra slørede ikat-inspirerede striber i mørkeblå og sort til symmetriske, bølgede striber og en diskret farveblok på ryggen af en pullover. Dertil kommer sløret leopardprint, så der alt i alt er en masse fine detaljer, der skaber den markante men raffinerede følelse af at være velklædt.

Det handler om struktur
De seneste sæsoner har Lene Borggaard bevæget sig lidt væk fra de tunge, strukturerede detaljer og har lagt langt større vægt på finere og mere raffinerede strukturer i denne kollektion. Glatstrikkede pullovere og tyndere garn har langsomt fået overtaget og understreger kollektionens gennemgående, afslappede lethed. Den korte og let taljerede sorte jakke med besætning af sort ponyskind udstråler præcist den velklædte fornemmelse af velbehag, som er InWears kendetegn. Den elegante skødesløshed ses ligeledes i det betagende udvalg af tilbehør: smukke stiletter i ponyskind og blankt læder, bløde clutch-tasker i forskellige skindkvaliteter samt en helt vidunderlig blød og over size clutch af ponyskind i en intens og næsten glødende orange farve, får dig til at tabe pusten. Som midtpunktet, der tiltrækker sig al opmærksomheden, er imidlertid et par stilletter i samme fantastiske orange farve, der – som Lene Borggaard siger - er: “næsten upassende.”

De blødeste pullovers
Uanset om de er mønstrede, stribede eller ensfarvede, har pullovers overtaget cardiganens rolle denne sæson, og de giver en ny stil, som er nem at bære. De tætsiddende og alligevel afslappede pullovers i blød uld og bomuld med rund hals eller rullekrave rummer den skønne fornemmelse af feminin elegance, som er indbegrebet af InWear. For Lene Borggaard er de kollektionens samlingspunkt, fordi de virkelig udstråler den fornemmelse, som er så kendetegnende for InWear: “De er så nemme at style og have på. Sæt dem bare sammen med et par jeans eller bukser, så er du klar til at tage af sted.”

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 ICHI
 Gestuz
 Part Two
 Tiger of Sweden
 becksöndergaard copenhagen
 Canada Goose
 Andre artikler under Tøj & Accessories
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Pureleaf
Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen...
Læs mere
Tommy Hilfiger Icons
Kollektionen er inspireret af Tommy Hilifgers maritime historie og velkendte klassikere...
Læs mere
Farverige Odd Molly
Odd Molly er farverigt, feminint og mønstret...
Læs mere
Barbro Sko
Savner du elegante sko, som samtidig er så behagelige, at du nyder at have dem på hele dagen?
Læs mere
East Copenhagen Jewellery
Med mere end 12 års erfaring har East Copenhagen Jewellery-stifter Phuong Rohwer skabt et unikt smykkeunivers...
Læs mere
 ZoomRooms
 b.young
 becksöndergaard copenhagen
 BY GROTH
 By Malene Birger
 Canada Goose
 Designers Remix
 Fransa
 Frk. Lisberg
 Gestuz
 ICHI
 InWear
 Jackpot
 MICHA
 Noa Noa ApS
 Part Two
 Peak Performance
 Saint Tropez
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 Triumph
 TURNOVER
 VILA
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Vaniljekranse
Mandelsplitter
Mad der sætter gang i forbrændingen
Lækker tomatsuppe
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds