ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Flotte smykker

Susanne Friis Bjørner Copenhagen
Susanne Friis Bjørner Copenhagen

Susanne Friis Bjørner Copenhagen søger tilbage i tiden og lader Art Deco og Art Nouveau inspirere til en højaktuel kollektion af smykker. Stilen er som skabt til din indre Diva – og de mange kombinationer af elementer er på én gang inspirerende og betagende.

Tankerne ledes hen på jazzklubbens sitrende atmosfære, og man bliver forført, når man ser på den seneste kollektion af smykker fra Susanne Friis Bjørner Copenhagen. De har endnu engang formået at skabe en række smykker, som på en gang fortæller sin helt egen historie, og som samtidig kan bruges til at understrege mange stilarter, alt efter hvordan de anvendes. Smykkerne balancerer perfekt mellem statement og sofistikeret elegance.

Kollektionen udmærker sig ved at have stærke referencer til 1900-tallets Art Deco og Art Nouveau traditioner samtidig med, at den favner en meget nutidig tendens. Smykkerne er udført både i sølv, sort-rhodineret sølv og forgyldt sølv, men også et miks mellem metallerne er brugt. Brede armbånd med og uden perler eller stene omkranser håndleddet, og lange sautoir-kæder med flere størrelser perler understreger en dyb udskæring. Store blomster hænger i klaser fra ørerne, mens andre har valgt at kravle sensuelt op ad ørets kant.

Kollektionen fra Susanne Friis Bjørner Copenhagen byder også på en anden højaktuel tendens i form af kæmperinge - udformet med blomster som hovedmotiv, eller med store ædelstene. Masser af dråbeformede faconer har også fundet vej, nogle udmøntet som øreringe, andre som ringe og nogle som lette lange sautoir-kæder afbrudt med passende afstand af de fine dråbefaconer.

Det danske smykkefirma arbejder kun i ægte metaller og ædelstene. Denne sæson er det særligt sort og grøn agat, orange karneol, lilla ametyst samt brun røgkvarts, der udsmykker designet, men de elegante hvide topaser og ferskvandsperler samt kongeblå lapis lazuli findes naturligvis også. Stene og perler, som enten optræder solo indfattet i en enkel tråd, eller i et inspirerende kor i samklang med andre stene og metaller, understreger den meget feminine og sensuelle stil.

Man bliver swingende varm om hjertet, og hvordan kan man næsten blive andet? Denne sæsons smykker fra Susanne Friis Bjørner Copenhagen er nemlig både smukke, aktuelle og retrospektive. Man betages og inspireres ved at se på dem – og ved at gå med dem.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds