ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Levinsky Mash up tørklæder

Levinsky Mash up tørklæder

Selvom Levinsky har næsten 150 år på bagen, er der intet støvet eller oldfashioned over det danske brand, der har specialiseret sig i at designe unikke accessories til alle. Og nyeste skud på stammen er deres unika mash up tørklæder.

Attitude matters! Vi har alle sammen en attitude. Den kan være skør, sjov, alvorlig, cool eller positiv, men uanset hvad siger det noget om, hvem vi er som mennesker. Dette afspejler sig også i hvordan, vi vælger at gå klædt. Det er denne devise, der i alle årene har ligget til grund for fashionbrandets kreative proces. Og det er derfor, at Levinsky har valgt at designe accessories i topkvalitet, der kan være med til at fremhæve det enestående i os alle sammen.

Levinskys sortiment spænder bredt, fra lette stoffer om sommeren til lækker ulden strik og pelsaccessories om vinteren. Og uanset om du er til tubetørklæder, bandanaer, halstørklæder eller tørklæder, findes der en style, der året rundt understreger netop din unikke stil.

Mash Up – the new old
Levinsky blev grundlagt i 1869 og designede dengang eksklusive hatte. I dag er omdrejningspunktet primært tørklæder i alverdens afskygninger i lækre materialer, flotte farver og i anderledes mønstre, og forhandles rundt omkring i det meste af Europa.

Levinsky tænker hele tiden i nye baner i jagten på det helt rigtige design. Det betyder for eksempel, at de har indgået samarbejder med en graffitikunster og en tatovør, som begge er med til at udvikle nye, unikke mønstre, der skiller sig ud fra mængden.

Dette er en del af forklaringen på brandets mangeårige og store succes: At Levinsky konstant genopfinder sig selv og går nye veje. Seneste skud på stammen er Mash Up-konceptet, udviklet for at minimere det spild, der kendetegner vores overflodssamfund.

Første design i Mash Up-kollektionen er tørklæder: Unika styles sat sammen af stof fra tidligere designs, der er blevet klippet op, syet sammen på ny for til sidst at få påsat bånd. På mange måder er Levinskys Mash Up-tørklæder præcis ligesom Levinsky selv: The new old…

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds