ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Troldekugler fra Malawi

De fine troldekugler produceres i Malawi

I anledning af Danmarks Indsamling 2013 kan du købe en Troldekugle fra Malawi til 250,00 kr. For hver solgt kugle donerer Troldekugler hele overskuddet på 70,00 kr. til Danmarks Indsamling, der løber af stablen den 8. februar 2013. Igen i år går tolv humanitære organisationer og DR vanen tro sammen og samler ind for at hjælpe Afrika med at nå FNs 2015 mål.

I 2010 iværksatte Troldekugler en workshop i Malawi i Afrika. Her lærte unge med forskellige sociale- og livstruende udfordringer at designe og producere smukke, unikke glaskugler over åben ild. Workshoppens formål var at skabe håb og muligheder i et samfund, der ellers syntes temmelig håbløst.

I dag tre år senere kører de unge designere en velfungerende smykkeproduktion med tolv ansatte. En selvstændig forretning, som Troldekugler nu køber produkter fra.

En smuk og vigtig historie, som du kan tage del i. I anledning af Danmarks Indsamling 2013 kan du købe en Troldekugle fra Malawi til 250,00. For hver solgt kugle donerer Troldekugler hele overskuddet på 70,00 kr. til Danmarks Indsamling, der løber af stablen den 8. februar 2013.
Igen i år går tolv humanitære organisationer og DR vanen tro sammen og samler ind for at hjælpe Afrika med at nå FNs 2015 mål.

Malawi-kuglerne er inspirerede af den hverdag designerne befinder sig i; mønstret på en kvindes kjole, farvekombinationen af frugter i en bod på markedspladsen, eller skønheden fra en ganske særlig blomst. Fælles for kuglerne er, at de er legende, farverige og fulde af glæde.
Grundlæggeren af Troldekugler og den primære drivkraft bag projektet i Malawi, Lise Aagaard, fortæller:

”Jeg er så begejstret for, at man rent faktisk kan mærke og se de forskellige kulturer i hver enkelt kugle. Mit ønske er, at de støtte-projekter, vi vælger, er så varierede som muligt. For i alt det, vi gør, er det menneskene, det handler om.”

Hullet i Malawi-kuglen er en anelse større end normalt, så den kan passe til alle armbånd fra de større mærker.
Malawi-kuglen kan købes hos danske forhandlere og på www.troldekugler.dk

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds