ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Nicki Minaj Parfume

Nicki Minaj Pink Friday parfume

Nicki Minaj har på en unik måde skabt en revolutionerende blanding af hip hop og pop og er lige nu én af verdens bedst sælgende popartister.

Nicki Minaj har en indvirkning på popkulturen, som langt overgår andre kendissers – med en karakteristisk lyd som talentfuld kunstner og et slående look som stilikon. Med sin trodsigt udefinerbare stil når hun ud til både unge og voksne via mange forskellige platforme. Nicki er frygtløs og selvsikker og prøver hele tiden grænser af for at opnå sin enestående vision. Samme indstilling og passion karakteriserer hendes debutduft Pink Friday, som giver hende et nyt, spændende og kreativt udtryk.

”Pink Friday er en hyldest til mit liv, som det er lige nu. Det er en afspejling af mig som nyskaber og et udtryk for min kvindelighed. Jeg ved, at mine Barbz vil elske duften og tage alle dens aspekter til sig – lige fra navnet til den fantastiske flakon og de vibrerende farver, som skaber en helt unik følelse. Pink Friday er virkelig et bevis på min personlighed og stil – det er superspændende at kunne formidle sine meninger på en helt ny måde”, siger Nicki Minaj. ”Jeg har været med i alle dele af beslutningsprocessen. Det var et nemt valg, fordi jeg altid får en følelse i kroppen – jeg ved, når noget er rigtigt eller forkert. Hver eneste detalje skal slå mig omkuld – ellers ryger den ud. Det er sådan, jeg skaber perfektion.”

Pink Friday er Nicki Minajs første signaturduft og et naturligt skridt for hendes blomstrende skønhedsimperium. Pink Friday fanger hendes livfulde personlighed og glæde, både med hensyn til de berusende duftnoter og det spændende koncept. Duften kombinerer kompletterende drilske og sensuelle noter af saftige frugter, cremet vanilje og sensuel musk, der skaber en opkvikkende duft, som stimulerer sanserne.

Duften
Pink Friday er en berusende og blomstrende muskduft.
Med sine glitrende akkorder af udsøgte frugter svøber duften dig i en forførende sky af lyserøde blomsterblade med et strejf af varm og sensuel vanilje, duftende musk og forskellige træsorter.
Topnoten
Duften åbner med lækre, saftige frugter og eksotiske noter af stjernefrugt, italiensk mandarin og saftige boysenbær, som lokker med en læskende sødme.
Hjertenoten
Den dekadente bouquet er svøbt i lyserøde, blomstrende nuancer, som inspirerer til engleagtig musik gennem en sky af elektrisk lotusblomst og glitrende kronblade fra jasmin.
Basenoten
Den cremede nydelse af vanilje og karamelliseret pære blander sig med den sensuelle varme fra musk- og trænoter, som svøber huden i en beroligende duft.

Designet
Den lækre og stilfulde flakon er effektfuld fra alle vinkler og stråler i projektørlyset, præcis som Nicki selv. Fra det lækre guldfarvede ansigt med lyserøde pang-læber til det karakteristiske lyserøde hår skinner Nickis couture-stil igennem med et utroligt personligt udtryk, som er et iøjnefaldende must for alle fans. Den luksuriøse flakon har også et originalt NICKI MINAJ-navneskilt. Kartonen har masser af wow-effekt med fremtrædende skyggenuancer af guld, cerise og lilla og er omkranset af en præget guldkæde. På den farverige indpakning ses også en silhuet af Nickis sanselige, ultrafeminine profil. Som prikken over i'et er der på bagsiden et originalbillede af den utæmmede Nicki – noget, som alle fans vil elske!

Produkterne
Nicki Minaj EdP Spray 30 ml 280 kr.
Nicki Minaj EdP Spray 50 ml 380 kr.
Nicki Minaj Hair Mist 150 ml 160 kr.
Nicki Minaj Body Lotion 200 ml 185 kr.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Celine Dion
 Kylie Minogue
 Agent Provocateur
 Givenchy
 Salvador Dali
 Juicy Couture
 Andre artikler under Parfume
En duft af dig
En duft kan med lethed lede tankerne hen på en speciel person...
Læs mere
Lad duften af din parfume vare længere
Se hvordan du kan få din parfume til at dufte længere...
Læs mere
Ulrich Lang New York apsu
Ulrich Lang fusionerer eksklusive dufte med fotokunstens verden, idet hver duft er fortolket og...
Læs mere
Chaman's Party - unik unisex duft
Honoré des Prés er en serie af parfumer, der er helt naturlige og certificeret økologiske af Ecocert...
Læs mere
La Biosthetique Parfume
Drømmende med laisser faire lethed og elegance: Parfumen fra La Biosthétique imponerer med mange facetter...
Læs mere
La Biosthetique Le Parfum
Den nye parfume fra La Biosthetique er sanselig, drømmende, med lethed og...
Læs mere
 ZoomRooms
 Agent Provocateur
 Celine Dion
 Givenchy
 Juicy Couture
 Kylie Minogue
 Salvador Dali
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Parfume via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds