ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Påskelagkage

Lækker påskelagkage

Opskriften er måske ikke den nemmeste og hurtigste, men belønningen for indsatsen kommer helt sikkert, når familie og gæster smager og roser denne cremede smagsbombe af en påskelagkage. Den vil bringe lykke som påskens dessert eller som kagen til kaffen. Opskriften er fra kagespecialisterne hos Odense Marcipan.

Lagkagebunde
3 æg
120 g sukker
1,5 spsk. vand
65 g mel
25 g kakaopulver
0,5 tsk. Bagepulver

Creme
300 g blødt smør
300 g flormelis
300 g Odense Blød Nougat, i grove stykker

Desuden
75 g hasselnøddeflager
50 g Daim
Små chokoladeæg til pynt

Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive, kom et par skefulde af sukkeret i og pisk hviderne helt seje som til marengs. Pisk æggeblommerne luftige med vand og tilsæt resten af sukkeret. Pisk æggeblommer helt lyse til luftigt skum. Bland mel, kakao- og bagepulver. Vend forsigtigt æggeblommerne i hviderne, sigt melblandingen og vend det hele forsigtigt sammen.

Smør en springform (18 cm) grundigt med smør og fyld dejen i formen.
Bag den ved 175° C (ikke varmluft) ca. 30 minutter, eller til den er gennembagt.

Lad kagen køle helt af inden du flækker den på midten, så du får 2 bunde. Pisk smør og flormelis med en elpisker i mindst 6 minutter. Kom nougat i og pisk i yderligere 2 minutter.

Rist hasselnøddeflagerne let i en varm ovn eller på en tør pande. Lad dem køle af.
Knus Daimen groft. Fyld 1/3 af cremen mellem de to bunde og drys med knust Daim. Læg dem sammen og smør resten af cremen ovenpå og udenpå kagen.
Pynt siderne med let ristede hasselnøddeflager og top kagen med små chokoladeæg lige inden servering.

Sæt kagen koldt og servér samme dag eller dagen derpå.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Faber
 Natuzzi
 Andre artikler under Bageopskrifter
Hjemmelavede kammerjunkere
Lækre hjemmelavede kammerjunkere til de varme sommeraftener...
Læs mere
Sankt Hans og smagen af sommerfrugt
Denne servering - med frisk frugt, friskpresset appelsin og ristet marcipan - kan næsten ikke...
Læs mere
Jordbærtærte med chokolade
Bag din egen lækre jordbærtærte...
Læs mere
Peters is
Peters is tager oplevelsen af at spise is til nye højder med en nordisk fortolkning af den amerikanske istradition...
Læs mere
Nye økologiske marmelader
Nu er der lækkert nyt til alle marmeladekrukker. Svansø lancerer i samarbejde med Anne Hjernøe 4 økologiske marmelader.
Læs mere
Cookies med M&M's
En fryd for ganen hos både børn og voksne...
Læs mere
Chokoladekage
Denne chokoladekage dufter skønt og smager så englene synger...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Vin fra Randers høster guld
Skøre grillerier
Medailloner med karry og kokosmælk
Ekstra pleje til huden omkring øjnene
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds