ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Kinz Kanaan

Udpluk fra Kinz Kanaan's kollektion - First Light

Et enkelt, skandinavisk udtryk krydret med østens mystik er kendetegnende for kollektionen ”First Light” fra Kinz Kanaan. Nu løfter det danske smykkefirma sløret for en ny linje i kollektionen, hvor smukke rubiner er gennemgående.

De multikulturelle smykker fra Kinz Kanaan er et miks af rene, skandinaviske linjer og smukke arabiske detaljer – og resultatet er et elegant og feminint design. De nye ringe, halskæder og ørestikkers er fremstillet i 925 sterling sølv, belagt med sort rhotanium og med naturlige rubiner.

Smykker er i høj grad med til at understrege vores personlighed og stil. Den funklende ørestik Adiva er kollektionens mest eksklusive smykke med en prangende rubin i midten og to små på hver side– et smykke der kun kan vække opsigt! Fås enkeltvis til vejl. udsalgspris: DKK 1.700.
Pynt dig med de smukke ørestikkers Alma med små rubiner i midten. Vejl. udsalgspris: DKK 500 pr. par.

Smyk dine fingre med de fine ringe Sinai, Sana og Kana. Alle tre ringe er skabt i et enkelt og feminint design og kan bruges sammen eller hver for sig. Ringene fås også i sølv og guld – og kan mikses på kryds og tværs for et mere personligt udtryk. Vejl. udsalgspris: Sana DKK 450 (øverst), Sinai DKK 315 (i midten) og Kana DKK 550 (nederst).

Designeren
Bag Kinz Kanaan står den 33-årige designer Maysoun Kanaan. Kinz er arabisk for ”skattekiste”, og Kanaan er Maysouns efternavn. Maysouns smykkedesigns udspringer af hendes dansk-arabiske baggrund men også de kulturelle og æstetiske udtryk, der har præget en opvækst i Europa, Mellemøsten og Asien.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Blåbærmuffins
Hjemmebagte burgerboller
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds