ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Unikke bæredygtige tørklæder fra Weiz

Patch tørklæde fra Weiz

Under arbejdet med at skabe de karakteristiske WEIZ-kjoler hober der sig en masse stofrester og afklippede stofstykker op. Efter bedste upcycling-tankegange bliver stofresterne til en kollektion af lækre og unikke tørklæder i stedet for at blive kasseret.

Weiz er kendt for kjoler i lækre materialer, hvor nogle bliver produceret i Østeuropa og andre på Weiz’ værksted på Nørrebro. Under dette arbejde hober der sig masser af stofrester op, der er for små til rigtig at blive brugt til noget, og som normalt bare ville blive smidt ud.

Med tanke på de enorme mængder affald, der genereres i den vestlige verden, tænkte designeren bag Weiz, Ulla Hvid-Hansen, at man må kunne bruge stofstykkerne til noget. Så en dag blev alle stofrester, stofprøver og samples smidt ud på bordet, blev klippet til mindre firkanter og så syet sammen til store smukke tørklæder.

Patch
Kollektionen af unikke tørklæder hedder meget passende ”Patch” og er syet sammen af et miks af materialer som uld, silke, bomuld og viskose. Udover at være lækre og farverige accessories passer tørklæder lige ind i tidens ånd om bæredygtighed og ikke mindst upcycling, hvor umiddelbart ubrugelige genstande sammensættes på nye måder og ender som nye produkter. Der er altså ikke tale om konventionelt ”genbrug” men nærmere om at ”bruge op”.

Patch-tørklæderne koster 600 kr., er 100% bæredygtige og kan derfor bæres med god samvittighed.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds