ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Aveda Stress-Fix body Creme

Aveda Stress-Fix Body Creme

Antallet af mennesker, der lider af stress, har nået nærmest epidemiske højder. Studier viser, at 44% af voksne i verdens udviklede lande, har bivirkininger fra stress, og 57% af kvinder siger, at de føler sig stresset mindst en eller to gange om ugen.

Aveda The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences mener, at det er tid til at tage sagen i egen hånd for at føle mindre stress og leve et mere roligt liv. Derfor har vi udviklet endnu en vidunderlig måde til at få sindsro derhjemme eller i en af vores saloner eller spaer. Stress-Fix Body Creme er det nyeste skud på stammen i vores Stress-Fix serie. Denne luksuriøse kropscreme byder på vores Stress-Fix aroma, der er bevist til at kunne lindre stress, alt imens intense fugtgivende ingredienser beskytter og fugter huden i hele 24 timer.

”Når stress spiller en så afgørende rolle i alles liv, har vore kroppe mistet balancen mellem vores sympatiske nervesystem (at kunne reagere hurtigt og målrettet på fare) og det parasympatiske nervesystem (at kunne normalisere forholdene, når en fare er overstået),” siger Marc Zollicoffer, direktør for spa træning hos Aveda. ”Som et samfund er vi konstant på vagt overfor fare, og bruger ikke tid nok på at slappe af og genvinde roen.”

Sindslindrende aroma
I tæt samarbejde med den verdenskendte kliniske aromaterapeut, Pierre Franchomme, har Avedas botaniske laboratorium udviklet Stress-Fix Body Creme ved hjælp af viden om aromaterpai og kraften fra rene, essentielle olier. Denne klinisk-beviste stresslindrende Stress-Fix aroma består af en sammensætning af ekstrakter af økologisk certificeret, beroligende, fransk lavendel med humøropløftende salvie fra Middelhavet samt beroligende, humør-styrkende lavandin (en hybrid mellem almindelig lavendel og bjerglavendel) for en ekstra aromatisk oplevelse.

Aveda indgik partnerskab med Plantes Aromatiques du Diois for at indkøbe certificeret økologisk lavendel, lavandin og salvie fra Frankrig – et partnerskab, der sikrer den højeste kvalitet indenfor essentielle olier, som kan spores fra Soil to BottleSM (jord til flaske).

Hud-frelsende ingredienser
Fyldt med økologisk-udvundne planteolier og –smør, indhyller den luksuriøse og ultrarige tør, dehydreret hud i lindrende, blødgørende og beskyttende 24-timers fugt.
Økologisk certificeret sheasmør genopfylder hudens beskyttende fugtbarriere.
Økologisk certificeret solsikkeolie indeholder et højt niveau af essentielle fedtsyrer – nøglekomponenterne i hudens naturlige lipider – for at hjælpe huden med at bevare sin egen fugt. En unik blanding af bæredygtigt høstet havalger fugter huden i dybden.

For bedste resultater
Efter badet fordeles Aveda Stress-Fix Body Creme generøst over hele kroppen ved hjælp af blide, cirklende bevægelser med særlig fokus på spændte områder, så som nakke, mave, underarme, lægge og lænd. Skal ikke bruges i ansigtet.

Genopret balancen derhjemme
Aveda forener ayurveda, en 5.000 gammel healing-tradition fra Indien, med vestlig videnskab for at kunne fremskaffe moderne løsninger til at kunne dulme og berolige krop og sjæl. Disse løsninger inkluderer berøring, vejrtrækning og aromaology®. Vi har kombineret disse principper i hurtige og nemme gør-det-selv velværeritualer ved hjælp af Stress-Fix Body Creme, så du kan slappe af og genoplade når som helst, du føler dig overvældet.

Body Creme ritual til hænder og arme
Fordel Stress-Fix Body Creme på hånd og underarm med lange, glidende bevægelser. Hele håndfladen masseres med cirklende bevægelser. Stræk armen ud og vend håndfladen nedad. Herefter masseres ydersiden af underarmen med blide, æltende bevægelse fra håndledet og op mod albuen. Gentag på den anden arm.

Body Creme ritual til kroppen
Efter badet masseres Stress-Fix Body Creme ind i hænderne, som du så holder op til næsen alt imens du tager en dyb indånding. Spændte områder, såsom nakke, skuldre og underarme masseres med den ayurvediske teknik med cirklende bevægelse ved samlingspunkterne, og frem-og-tilbage bevægelser imellem samlingspunkterne. Fordel cremen på maven med bevægelser, der følger uret.

Miljøansvarlig emballage
Stress-Fix Body Creme kommer i en 100% genbrugs PET-krukke. Yderemballagen indeholder 80% genbrugsmateriale.

Pris
Aveda Stress-Fix Body Creme koster kr. 595 for 200 ml.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cosborg
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Tromborg
 Mádara
 Dermalogica
 Andre artikler under Hudpleje
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Comfort Zone Solcreme
Comfort Zone, der altid tager hensyn til hudens og miljøets sikkerhed, introducerer nu...
Læs mere
Paulas Choice Omega+ Complex Eye Cream
Denne øjencreme er rig på omega fedtsyrer der opstrammer dehydreret hud omkring øjnene...
Læs mere
Bioeffect EGF Essence
Bioeffect EGF Essence er en let, vandig essence, der er beriget med Bioeffects unikke...
Læs mere
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit indeholder alt, du behøver for at se udhvilet ud...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds