ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

PO by Profil Optik

PO by Profil Optik

PO by Profil Optik er navnet på den nye kollektion inspireret af modebilledet i New York og tilpasset skandinaviske ansigter. Kollektionen er udvalgt sammen med forbrugere rundt om i landet, og består foreløbigt af otte unisex stel i tre forskellige farvekombinationer – og der kommer flere!

Looket rammer tidens afslappede urbane udtryk, og kollektionen henvender sig til den unge forbruger, der gerne vil følge med tiden, men selv sætter dagsordenen. Netop derfor er PO by Profil Optik også skabt i samarbejde med forbrugerne selv. Der er lige nu tale om otte unisex modeller, men der kommer flere, lover marketingschef for Profil Optik, Søren Boelsmand:

”Kollektionen er en del af en større strategi målrettet det lidt yngre segment – de stilbevidste – og helt konkret, er det en række brillemodeller, som er udvalgt i co-creation med forbrugerne. Det er derfor blevet en meget tidssvarende og unik kollektion, som løbende vil blive udviklet og udbygget”, forklarer Søren Boelsmand.

Konceptet er enkelt at forstå. Det er acetatmodeller i italiensk kvalitet med en skandinavisk farve- og formforståelse, der passer til det danske marked. Der er kun to priskategorier at forholde sig til – det afhænger ganske enkelt af, om du bruger enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas.

Farveskalaen varierer over mørke og afdæmpede toner til de helt lyse og gennemsigtige stel. Derimellem findes brun havanna og honninggylden skildpaddeprint.

En brillekollektion der rammer ned lige der, hvor moden bevæger sig hen lige nu.


Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Mad der sætter gang i forbrændingen
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds