ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Persol - Film Noir Edition

Persol Film Noir Edition kollektion

Persol er indbegrebet af italiensk stil, og brandet er anerkendt verden over for dets ikoniske design og høje kvalitet. Nu lancerer Persol den nye kollektion ’Film Noir Edition’, som er en hyldest til brandets historie, og som bringer en elegant 50’er-version af Persols ikoniske ’Arrow’ tilbage i rampelyset.

Som inspiration til den nye kollektion har Persol udforsket og fortolket 50’erne og samtidig dykket dybt ned i Persols arkiver. Brandets unikke varetegn ’pilen’ har haft forskellige designs gennem tiderne, heriblandt Phoenix Arrow, som brandet nu giver nyt liv i form af et nyt, moderne design.

Med det karakteristiske stribede design er Phoenix Arrow inspireret af den mytologiske fugl, som symboliserer genfødsel og fornyelse. For Phønix-fuglen er kunsten at være i evig fornyelse, og derfor har Persol valgt netop dette symbol til at genfortolke brandets historie.

Det har resulteret i to solbriller og to optiske briller, der alle emmer af 50’ernes mystiske, fascinerende og drømmelignende univers. De fire styles er hver især inspireret af karakterer fra 50’ernes legendariske detektivfilm: gansteren, den forførende femme fatale, reporteren og detektiven.

Solbrillerne fås med både polar- og photo polar-linser, der sikrer en optimal beskyttelse mod solens stråler. Polar-linserne blokerer UV-strålerne, mens de sikrer et klart og skarpt syn. Photo polar-linserne har både et polariseret filter og et photochromic filter, der skifter intensitet alt efter lyset, hvilket sikrer et perfekt syn uanset vejrforholdende.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds