ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Forfriskende øl med grapefrugt

Shandy Grapefrugt øl

Med den nye øl Shandy Grapefrugt præsenterer Royal Unibrew både en helt ny kategori af drikkevarer og en stor udenlandsk trend på det danske marked. Royal Shandy Grapefrugt er halvt øl og halvt lemonade, har en læskende, frisk og lækker smag og er uden tvivl sikret pladsen som sommerens store hit.

Når sommerens picnickurv skal pakkes, solen skal nydes i haven, eller de lyse aftner skal fejres i godt selskab, har Royal sørget for det oplagte valg til sommerens faste følgesvend, Royal Shandy Grapefrugt.

Royal Shandy Grapefrugt har forenet det bedste fra to verdener, nemlig 50 procent øl og 50 procent grapefrugtlemonade. Det gør den mindre bitter end øl og mindre sød end cider. Et testpanel af forbrugere har prøvet sommerens nye favorit, og det klare budskab er, at Shandy Grapefrugt slukker tørsten og er forfriskende, og at smagen er helt i top. Og så er alkoholprocenten nede på 2,3 procent, så der er plads til en både sund og sjov sommer.

”Shandy Grapefrugt er et ønske fra vores side om at introducere noget anderledes og forfriskende en traditionel øl. Shandy er ikke en erstatning for øl eller cider – det er en kategori for sig selv, og vi glæder os til at bringe den ud i sommerlandet til danskerne,” fortæller Christian Lund-Martorell, Senior Brand Manager hos Royal Beer.

Shandy er en helt ny kategori af drikkelse i Danmark, og blandingen af øl og lemonade kan måske virke som en pudsig idé for nogle, men faktisk er konceptet allerede et kæmpehit i udlandet. De, der har været på bar i for eksempel England eller Tyskland, ved, hvor populære shandys, eller radler om man vil, er. Her er lemonadeøllen det perfekte alternativ til både øl, vin og cider, og drikkes af hvem som helst hvor som helst.

Sommernyheden Shandy Grapefrugt findes i supermarkederne nu, og en 6 pack koster 39,95 kr.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Øl, Vin & Spiritus
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Øl, Vin & Spiritus via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Blåbærmuffins
Hjemmebagte burgerboller
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds