ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Smuk kollektion fra JEWLSCPH

Toffee samt Orchid Rose fra JEWLSCPH

Smykker bruges igen og igen, de understreger vores stil og personlighed, samtidig med, at de sæson efter sæson bruges til, at understrege de tendenser der ses i modebilledet. Et smykke bærer ofte også på en særlig kærlighedshistorie – kort sagt, et smykke er ikke noget der forgår på samme måde som en top, en skjorte og et par jeans. Smykkedesigner Mai Manniche er derfor meget bevidst om, at hendes designs – udover de skal være klædelige og med til at fremhæve den enkelte kvindes smukkeste træk – skal være designs der holder i mange år. Som smykkeekspert og med stort fokus på smykkestyling er Mai meget bevidst om, at det primære ift. nye sæsoner er, at vælge de ædelsten der matcher sæsonen, og så bruge dem i hendes stærkeste designs kombineret med nye styles i sølvkollektionen – og så udvikle diamantkollektionen løbende.

Orchid Rose – mixer det violette og blush i et ”legende” univers qua valget af lilla ametyst, lilla calcedon og rosa calcedon ædelsten i 24 karat forgyldt sølv. Et elegant og feminint look.

Cool Cobolt – tager tendensen med vandfarverne og er baseret på blå aventurin, blå corundum og blå topas i sølv. Et cool og stilrent look, perfekt til de blåøjede og lyshårede skandinaviske kvinder.

Toffee – et råt look med fokus på den oxideret og røgfarvet tendens qua valget af sort onyx, røgtopas og den ravlignende citrin, der understreger det nordiske univers kombineret med sort sølv. Looket er cool og råt, perfekt til rock’n’roll kvinden.

Sparkling ruby – Smukke rubin ædelsten, sammen med granat og rød aventurin. Kombineret med det rosa forgyldte sølv får looket en lækker glød og de røde nuancer bliver super smukke og klædelige til den skandinaviske lyse hud.

Diamonds are forever – kronen på værket er diamantkollektionen, hvor mange nye designs er kommet til – lige fra de enkle halskæder til overdådige øreringe.

Priserne starter på 549 kr. for sølvkollektionen og 1099 kr. for diamantkollektionen.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds