ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Aveda Romantic Grandeur makeup kollektion

Aveda Romantic Grandeur Makeup kollektion efterår/vinter 2014.

Avedas makeup kollektion til efterår og vinter 2014 – en romantisk forening af dyb passion og farvestrålende drømmeri.

Aveda The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences introducerer Romantic Grandeur: En limited edition makeup-kollektion til efterår/vinter 2014, der inviterer dig ind i en drømmeverden, hvor skønheden vækker sanserne og giver dig en kromatisk oplevelse.

En ny duft af romantik
Romantic Grandeur aromaen er indhyllende, opløftende og sanselig. Med denne kollektion løfter vi sløret for en forfriskende ny aroma-smag i alle vores læbeprodukter. Aromaen forener økologiske essentielle olier fra pebermynte, vanilje og ingefær.

Glødende farver
Kollektionens farvepalet er inspireret af de tiltrækkende nuancer fra solens op- og nedgang. Farverne afspejler sæsonens trend, hvor kølige pasteller kombineres med varmere, gyldne toner for at skabe en gådefuld og indbydende kontrast, der henleder tankerne til vinterhimlens blå time. Den time, hvor dag bliver til nat.

”Vinterlige pasteller blended med rigere toner er totalt magiske og denne sæsons absolutte favorit,” fortæller Janell Geason, Aveda Global Artistic Director, Makeup.

Janell Geason har designet Romantic Grandeurs to looks – Red Lotus og Winter Lilac – for at fange kærligheden for og længslen efter et smukt minde fra fortiden. Rige konsistenser kombineret med dekadente farver, der bliver dybere med skumringen, samt stærkt definerede former med let slørede kanter. Slutresultatet er varmt og går lige i hjertet med en smuk og på en gang moderne og vintageagtig stemning.

”Jeg blev inspireret af, hvordan tingene ændrer sig med tiden – hvordan de kan begynde med en skarp form, der siden bliver mere sløret,” siger Janell Geason. ”For eksempel kan et stykke stof flosse i kanterne, og metal udvikler over tiden en dyb patina.”

Hun førte dette koncept over på makeup ved at skabe klart definerede former ved begge looks, for siden at udtvære dem. Janell forklarer: ”Du kan bruge fingrene eller pensler til at sløre linjerne for at gøre makeuppen rigtig glød og samtidigt meget stærk. Denne teknik giver de to looks et meget romantisk strejf, der gør dem både smukke og brugbare for alle kvinder.”

Red Lotus fremmaner den fantastiske glød fra en solnedgang, hvor blege farver intensiveres i den violette nattehimmel. Looket er feminint og blødt defineret. Winter Lilac fortryller ved at forene kølige pasteller og lilla toner med varme, gyldne nuancer, der fokuserer på ansigtstrækkene med en blød, flygtig og drømmeagtig definition.

Aveda Romantic grandeur makeup kollektionen

Til læberne
Nourish-Mint Smoothing Lip Color: Helt dækkende læbestift spækket med plante- og frugtvokser, der udglatter fine linjer med 26%, fugter læberne og gør dem mere fyldige. Virker forfriskende med en aroma bestående af økologisk mynte, vanilje og ingefær. Kommer i farven Goji Berry – en kølig, vibrerende rød.
Vejl.udsalgspris kr. 204,50.
Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze: Lip gloss spækket med planteblødgørere og bevist til at kunne fugte læberne, gøre dem fyldige, og udglatte fine linjer. Virker forfriskende med en aroma bestående af økologisk mynte, vanilje og ingefær. Kommer i farverne Mangosteen (en kølig, dristig bordeaux) og Rose Blush (en varm, lyserød pink).
Vejl.udsalgspris kr. 245,50.
Nourish-Mint Sheer Mineral Lip Color: Læbestift der giver let dækning – spækket med spækket med plante- og frugtvokser, der udglatter fine linjer med 26%, fugter læberne og gør dem fyldige. Virker forfriskende med en aroma bestående af økologisk mynte, vanilje og ingefær. Kommer i farven Sheer Fig – en varm, neutral bronze.
Vejl.udsalgspris kr. 204,50.
Nourish-Mint Lipliner: Rig, cremet læbeblyant, der former og definerer læberne samtidigt med at den forhindrer læbestiften i at løbe ud. Indeholder plantevokser og frugtsmør, og byder på en forfriskende smag af certificeret økologisk mynte, vanilje og ingefær. Kommer i farven Fire Maple – en kølig, vibrerende rød. Vejl.udsalgspris kr. 235,00

Til øjnene
Inner Light Mineral Tinted Moisture Broad Spectrum SPF 15: Vores oliefri, farvede dagcreme, der efterlader huden med en strålende, naturlig finish. Er så let, at den ikke kan mærkes på huden, men giver en glat, jævn finish og beskytter huden med mineraludvundet, bredspektret solfilter.
Vejl.udsalgspris kr. 373,00.
Petal Essence Eye Definer: Kajal formuleret med jasmin kronblomster og geranium blade samt aromatiske blomstervokser, der gør formlen glat, cremet og nem at blende. Farven holder perfekt på øjne eller bryn, og er nænsom mod den sarte hud omkring øjnene. Kommer i farverne Delphinium (en kølig, vibrerende blå) og Fresh Plum (en kølig, rig aubergine).
Vejl.udsalgspris kr. 217,00.
Petal Essence Single Eye Colors: Blød øjenskygge med blomstervokser og en blid aroma af blomster. Er nem at blende og indeholder hverken talkum eller mineralolie. Giver holdbar farve, der ikke lægger sig i øjenlågets folder. Kommer i farverne Ivory Lotus (en varm elfenben med satinagtig finish), Golden Cypress (en varm, let guld med satin-agtig finish), Allspice (en kølig, dyb rødbrun med en satin-agtig finish), Winter Lilac (en varm, pastellavendel med en satin-agtig finish), Gypsum Grey (en kølig, mellem-grå med satin-agtig finish) samt Aubergine (en kølig, dyb aubergine med satin-agtig finish).
Vejl.udsalgspris kr. 210,00.
Mosscara: Plejer vipperne fra rod til spids med en sammensætning af islandsk mos og andre rene planteekstrakter. Børsten dækker nemt og jævnt vipperne med rig, holdbar farve og efterlader dem luksuriøse og bløde at røre ved. Den hurtigt tørrende formel er parfumefri og drysser ikke. Kommer i farverne Earth (en varm brun) og Black Forest (kulsort).
Vejl.udsalgspris kr. 215,00.

Til kinderne
Petal Essence Face Accents: Et silkeblødt ansigtsprodukt med tre farver, der gør produktet til den perfekte blush, bronzer eller highlighter. Formlen er spækket med aromatiske blomsteringredienser og er uden talkum eller mineralolie. Kommer i farven Tesserae – en frisk, neutral rødmen.
Vejl.udsalgspris kr. 305,00.

Aveda Romantic Grandeur Makeup kollektion efterår/vinter 2014 lanceres i et begrænset antal i september 2014.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Acquarella
 Nilens Jord
 ZenzTherapy Makeup
 Tromborg
 Jane Iredale
 Zenz Mineral Makeup
 Andre artikler under Makeup
Lad makeup’en matche håret
En lille guide der hjælper dig med at vælge den rette makeup til din hårfarve...
Læs mere
Hurtig makeup
Har du sovet over dig? Sådan lægger du makeup på tre minutter…
Læs mere
IDUN Minerals veganske mascaraer
IDUN Minerals mascaraer bliver nu veganske og endnu mere bæredygtige...
Læs mere
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Strong Regard"
Kombinationen af mystisk grå øjenmakeup, som ikke får øjnene til at virke mørke, og kraftig...
Læs mere
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Intense Glance"
Øjnene iscenesættes hemmelighedsfuldt med lysende smaragdgrøn og omkranses med...
Læs mere
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Soft Whisper"
Dette elegante look begejstrer med den mørkegrønne fremhævning af øjenvipperne, som den diskrete...
Læs mere
 ZoomRooms
 Acquarella
 Dr.Hauschka
 Honeybee Gardens
 Jane Iredale
 La Biosthetique
 Nilens Jord
 The Organic Pharmacy
 Tromborg
 Zenz Mineral Makeup
 ZenzTherapy Makeup
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Makeup via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds