ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

FaconFacon

Solbrillekæde m. diamanter: 12.500 kr fra FaconFacon første smykkekollektion

Med navne som Armour, Skyline og Headphone trækker den første FaconFacon-kollektion på arkitektur og funktionel design som de primære inspirationskilder. Samtlige smykke er fremstillet af rhodineret sølv, nogle også med champagne-farvede diamanter – for at give indtryk af en skifergrå himmel, der brydes af en solstråle, eller et glitrende fortov. De enkle farver, det innovative design og den høje kvalitet er alle del af den danske æstetik, som karakteriserer FaconFacon.

FaconFacon: Navnet er fransk, kvaliteten er dansk, og appellen er global. Tag med Charlotte Christina Larsens rejse rundt om i verden sammen med FaconFacon – på de danske catwalks eller på New Yorks gader.

Hvem er FaconFacon-kvinden?
Hun har selvtillid, hun er stærk, hun arbejder med kreativ skabelse – for eksempel produktdesign, arkitektur, journalistik, business eller et andet kreativt erhverv, der giver hende mulighed for at udtrykke sig selv.

Med et blik på fremtiden og et nik til fortiden bruger FaconFacon-kvinden sin nutid til at tage verden med storm. Hun er en kamæleon; med en kjole er hun glamourøs – med et par jeans er hun “laid-back cool”. Men det, som aldrig ændrer sig, er hendes medfødte stilsans, magt og intelligens, som stammer fra hendes indre.

Endelig kan hun også være en han! FaconFacons design er hvad bæreren vælger at de skal være, og de klæder også mænd. Linjernes styrke og den underspillede farvepalet gør smykkerne universelt anvendelige.

Charlotte Christina Larsen - Kvinden bag FaconFacon
Charlotte Christina Larsen betragter ikke sig selv som en designer. Selvom det er hende, som konceptualiserer og producerer hvert smykke i kollektionen, opfatter hun først og fremmest sig selv som guldsmed – en fireårig uddannelse, som hun bestod med sølvmedalje i 2011.

At smykkerne producers i hånden er tydeligt at se; smykkerne er visuelle statements, der med deres feminine og lette kvaliteter passer perfekt til en stærk, moderne kvinde.

Charlotte Christina Larsen er født, opvokset og uddannet i København; tiden går lige nu med at positionere sine smykker til et stort gennembrud på det amerikanske og andre internationale markeder.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds