ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

"Horses for Luck" by Tina & Mai

Tina Lund og Mai Manniche har designet smykkeserien - Horses for Luck – by Tina & Mai

Tina Lund & Mai Manniche i et unikt smykkesamarbejde De to veninder Tina Lund - Danmarks mest talentfulde springrytter - og smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH, har sammen designet en smuk smykkeserie: ”Horses for Luck – by Tina & Mai”.

”Horses for Luck” tager udgangspunkt i hesteskoen – et smukt og elegant symbol på held, kærlighed, lykke og personligt drive. Idéen til smykkeserien fik de to veninder i efteråret.

De ville lave en smykkekollektion for alle piger og kvinder med et bankende hjerte for heste og/eller mode. Der var ikke langt fra tanke til handling og nu lancerer de "Horses for luck" - bestående af to kollektioner: en elegant og cool sølvkollektion, samt en funklende og eksklusiv diamantkollektion.

Jeg er meget stolt af vores nye smykkeserie, der med udgangspunkt i hesteskoen er et stærkt symbol på mit liv som ambitiøs kvindelig springrytter. Jeg håber andre kvinder qua smykkerne vil blive inspireret i deres eget liv – uanset om det er inde for ridesporten eller ej.

Smykkerne er også et symbol på venskaber og det betyder meget for mig, at Mai og jeg som veninder har lavet dette samarbejde – siger Tina Lund om ”Horses for Luck”.

Mai Manniche fortsætter: ”Horses for Luck” og samarbejdet med Tina er helt særligt for mig. Tina er en inspirerende og sej forretningskvinde – og udover vores venskab har vi rigtig meget tilfælles. Vi er begge vild med smykker og mode, samtidig med at vi er stærke rollemodeller for piger og kvinder i alle aldre. Det har været vigtigt for os begge, at designe en serie, som tiltaler alle aldre samt både den rå og feminine kvinde. Derfor består ”Horses for Luck” af en sølv- og diamantkollektion.

Sølvkollektionen består af halskæde, øreringe, armbånd og ring i både sort sølv – perfekt til det rå look - og 24 karat forgyldt sølv – perfekt til det feminine look. Priser fra 475 kr.

Diamantkollektionen består af to forskellige halskæder ‐den ene med én funklende hestesko beklædt med 0.54 carat singlecut diamanter (7999 kr.), den anden bestående af to hestesko "smedet" sammen og beklædt med 1.05 carat singlecut diamanter (13.499 kr.).

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds